A little more informationthan you need to know

Weer twee stokjes naar mijn hoofd geslingerd gekregen. En wegens kersthersens die niet in staat zijn normale stukjes te schrijven, neem ik die stokjes met beide handen aan. Het moeten bij de een vijf en bij de ander zes dingen zijn die u wellicht niet van mij weet.

Ik zat lang te dubben of ik zou vertellen over mijn lidmaatschap van de Dolly Dots-fanclub, maar volgens mij wist u dat al. En ik had ook al eens opgebiecht dat ik vroeger brieven schreef aan het KNMI. Ik dacht zelfs dat ik al eens had toegegeven een lp van BZN in mijn bezit te hebben, maar de bewijzen kan ik nergens terugvinden. Niettemin blijft er zo natuurlijk bijzonder weinig over.

Zodoende heb ik besloten er een heusch taboedoorbrekend stokje van te maken.

Zes dingen die u wellicht nog niet over mij wist.

1. Ik vind alcohol meestal vies, maar ik ben wel graag aangeschoten. Zodoende drink ik ’t liefst alleen sterke drank, wegens een minimum aan inspanning en een maximum aan resultaat.

2. Tijdens mijn huwelijk heb ik wel eens gezegd dat ik eigenlijk alleen op vrouwen viel. Dat nam mijn toenmalige echtgenoot mij niet in dank af.

3. Toen ik mij ooit eens op de plee aan een lijntje cocaïne waagde, probeerde de beveiliging van het betreffende café de deur open te breken.

4. Ik vind hasj het lekkerste genotsmiddel dat er is en ik ben niet van plan daar ooit anders over te gaan denken.

5. Als elfjarig meisje vroeg ik mij af of je cavia’s ook kon bevredigen. Ik kwam er proefondervindelijk achter dat dat niet eenvoudig was.

6. Het aantal sekspartners dat ik had, is in de verste verte niet meer op twee handen te tellen.

Maar verder ben ik heel braaf, nuchter en monogaam.

Wegens apporteervrees geef ik stokjes sinds jaar en dag niet meer door. Wie ‘m wil mag ‘m hebben.