Stukjes in het wild

Ach welja

Een stokje, waarom niet. Van Charlotte. Daarom wel.

Tien lukrake sms’jes uit mijn inbox moeten het zijn. Nou no way, ik zoek gewoon de leukste uit, wat al heel moeilijk is, want ik en mijn vrienden blijken best stom te sms’en. En omdat mijn inbox echt heel saai is (kom op vrienden, sms eens wat leuker!), veeg ik lekker de vloer aan met de regels van dit stokje. U krijgt ook wat outbox.

Inbox:
* Huh?
* Vrolijk/speels of stijlvol (slacouv.)?
* Hahaha! Koel! Die Yuri boft maar. En wat een gehei­men­ko­nin­gin ben jij tegen­woor­dig! Fijn weekend nog de twee van u! Check de punch in de Rue Petit Prince.
*Ng tps vr grt= dwnlds vr m’n nwe mp3splr?
* Edaan!

Outbox:
*Nog ziek, maar na vijf dagen wel in staat langer dan vijf minuten rechtop te zitten en zodoende een stukje te schrijven. En als ik iemand niet bedoelde met mijn over­we­gend ironische aanklacht tegen alles en iedereen, was jij het wel. Liefs.
* Zij hebben moest zijn wij hebben.
* Had ik vandaag al verteld dat ik van je hou?
* Om twaalf voor zeven kom ik aan. Eindelijk. De reis was hels en ik heb een milde kater. Verlang erg naar de Booty en de bank.
* Lieveke, blijf liefst hier nog wat prutselen. Heb het fijn, doe de groetjes en hou van mij op afstand. Zoenie, doewie!

By the way: ik wis elke drie maanden alle sms’jes, dus dit is de schamele oogst van de afgelopen drie maanden.

Iemand zin in een stokje? Kom maar halen. Ik vind het namelijk vervelend als stokjes geap­por­teerd worden. Is slecht voor mijn ego (zie ook alle vorige stokjes).

8 reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.