Google zoekt echt overal iets achter

en wat denkt u bij het woord poesje?

Wij zijn op zoek naar een jong poesje, liefst niet ouder dan een maand of drie (volgens mijn moeder zitten er veel kneusjes in najaars­nes­ten, maar allez, we wagen het erop). Graag in de buurt van Leuven of in elk geval in België.
Verder: wegens aanwezig machisme zou een vrouwtje het beste zijn. En om ver­war­ring met de andere twee katten te voorkomen: liefst niet zwart met wit schaam­haar en ook niet bruin‐grijs cypers met hondsluie inslag. Maar verder mag alles.
Mijn mail­for­mu­lier­tje staat rechts, onder Auto­ma­tis­me.

13 reacties

  1. U beseft hopelijk wel dat der­ge­lij­ke links naar foto’s met poe­del­naak­te poesjes incluis wit schaam­haar ervoor gaan zorgen dat uw bezoe­kers­sta­tis­tie­ken de lucht in zullen schieten.

    (Ik kan hier helaas niet zo snel een ‘isme voor bedenken).

  2. Welnu, ik heb een rood‐witte van 3 maanden en 1 week oud. Lui is hij zeker niet, wel een plaag voor alles wat u liever heel houdt. Ik zal hem vragen om contact op te nemen met familie en vrienden om hen van de emi­gra­tie­mo­ge­lijk­he­den op de hoogte te brengen.

    Zelf heeft hij het niet zo op verhuizen zolang hij hier nog van alles kan slopen.

  3. Een Apel­doorns poesje, that is. Hmz. Ik ben stik­ja­loers, maar weet inderdaad niet of dat handig is, zo helemaal van het geo­gra­fi­sche midden van Nederland naar het geo­gra­fi­sche midden van België.
    Maar wil je ‘m kwijt?

  4. Neen! Nooit en te nimmer, maar wellicht is er nog familie beschik­baar. Hij logeerde eerder in het verblijf voor nest‐ en kat­ten­bak­lo­zen namelijk, tesamen met zijn broeders en zuster…

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.