Nog een duizenddingendinges

* Ik ben echt in shock over hoe mijn site eruit ziet op Internet Explorer 6.0. Dus iedereen met 6.0: als u een legale versie van windows op uw poekjoeter heeft, download dan please, please, please versie 7 van de Microsoftwebsite. Of installeer Firefox van Mozilla, nog beter. Doe het voor mij.

* Weet iemand hoe het liedje heet dat begint met: What makes men of What makes a man? En dan zingt een koortje: Woman. Het behoort tot hetzelfde genre als A man’s world van James Brown. En ik sluit zelfs niet uit dat het nummer ook uitgevoerd wordt door mr Brown. Verder komen er zinnetjes in voor als What makes men jealous of eachother? (Woman!) Wie o wie? Wat o wat?
#Update 02-01-2006: gevonden.

* Ik wil meer stukjes schrijven. Echte stukjes. Met mooie woorden en scherpzinnige ideeën. Maar ik heb vakantie, dus dat stoppen we in een goed voornemen.

* Deze week ga ik de laatste demo-opnamen van Little White T-shirt maken. Eindelijk weer zingen. Muziek. Nog geen stukjes (zie goed voornemen).

* En daarna begin ik iets in Leuven. Qua zingen. En muziek. Dus wie zin heeft…

* Echt, echt, echt: na de vakantie, na de opnamen en na samen met Yuri vrij zijn, volgen er weer echte stukjes. Leve de goede voornemens!

* Heeft u al op mijn kerstwens hieronder geklikt?