Van Yuri voor mij en nu voor u

25 reacties

 1. Sorry, ik was even weg (bij paool). Yes, feature. Ik bedoel auto­ma­tisch “Anoniem” als je geen naam opgeeft. (tegen­woor­dig moet je bij veel logs je naam, e-mail, website en pincode opgeven wil je reactie worden geac­cep­teerd :-( )

 2. Uh, ja, sorry. Ik dacht dat jij heul digitaal en meta­fo­risch dacht en zo. Ik bedoel dat er bin­nen­kort cookies worden uit­ge­deeld, zodat je niet telkens je naam opnieuw hoeft in te vullen.

 3. Ok, ik denk dat jullie (na twee dagen chatten, zo lijkt het wel aan de datums te zien… lol) wel uit­ge­tet­terd zijn, dus nu durf ik ook iets zeggen. Thanks voor deze kerst­wen­sen (en de x via de lucht). Bij alle hartjes kan ik me iets voor­stel­len, maar dat ene gele wat je gese­lec­teerd hebt, is moei­lij­ker. Ik kan met de beste wil van de wereld niet inschat­ten wat het is. Het lijkt een hart van eigeel waarrond Yuri een mooie rand van uit­ge­sne­den eiwit gelegd heeft. Het was dus eigenlijk een spiegelei. Of zie ik het helemaal verkeerd?

 4. Bij foto komt inene: ‘vrolijk pasen’ in me op… Des­al­niet­te­min, fijne jaar­wis­se­ling en, belang­rij­ker, fijn 2007, Zezunja, Yuri en haar puntige gasten!

  *fuck* zez heeft me ingehaald: koekjes uitdelen, hoe doe je dat? En wat als mijn browser jouw koekjes niet lust, wat dan…

  Hoe zelf van koekjes met cocoss­maak!

 5. @ lilimoen: het was een gekookt ei in plakjes, waarvan het eigeel een hartje was. Het eiwit is dus een schijfje eiwit van een gekookt ei. Geen spiegelei.

  @ frank: ik heb een nerd in huis en ik snap wat plugins zijn, dus dan is koekjes uitdelen een eitje.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.