Aan de Belgen


U bent aan de winnende hand.

(het gaat hier om de herkomst van mijn bezoekers in per­cen­ta­ges – zoals altijd: klik voor een groter plaatje)

16 reacties

 1. @ Elsewhere: jawel hoor, heel gewenst, maar ik vind het zelf wel kicken dat mijn .nl‐domeintje slechter wordt gelezen in NL dan hier in Vlaan­de­ren. Of posi­tie­ver gezegd: beter wordt gelezen in België. Maar begrijp me dus niet verkeerd: ik zou nu natuur­lijk willen dat de Neder­lan­ders massaal gaan proberen dat cijfer recht te trekken.

  @ Rosalie: een reser­ve­belg? Limburg zeker? Ik zou de Lim­bur­gers wel eens vermeld willen zien in zo’n lijstje, maar daar zullen ze bij stat­coun­ter wel niet aan beginnen zeker?
  En nee, ik had ‘m nog niet gezien, die error, en hoe hard ik ook op mijn header klik, ik zie ‘m niet. Maar mijn lief ziet ‘m wel (in Safari) en die gaat het hoop ik oplossen.
  Ik krijg de laatste dagen steeds meldingen van error­mel­din­gen die ik niet zie.

 2. Terwijl‐ie ze dus toch plaatst, die reacties. Merk­waar­dig hoor.
  Jij hoort bij die ene procent Luxem­bur­gers. Sterker: ik vermoed dat jij in je eentje die hele procent bent. Dat betekent dat je ver­ant­woor­de­lijk bent voor ongeveer 5 pageviews per dag! Maar met al die errors zal dat getal weldra omhoog gaan.

 3. @ sodade: zowel jij als de echte Limburgse Belg zijn geen onbe­ken­den voor mij hoor. Mijn schoon­fa­mi­lie is van dat soort en mijn lief ontkent het, maar eigenlijk.… Nee, laat ik dat niet schrijven, voor de lieve vrede hier in huis.

  @ Rosalie: ja, ga jij eens even heel snel wonen waar je hoort!

 4. Nou, ik ben heel benieuwd. Eer­gis­te­ren heb je zeven keer geklikt en gisteren maar vier keer. Of kan ik niet gewoon het aantal pageviews gedeeld door honderd doen om erachter te komen hoeveel pagina’s jij aanklikt? ;P

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.