De kleutermonologen – Bijna een grote meid

In navolging van de Vaginamonologen en de Gesluierde Monologen en god weet welke monologen je verder nog allemaal hebt, presenteer ik u, tadatataa: De kleutermonologen. Zezunja’s Zotisch Weblog werd in november ongemerkt vier jaar oud en daarom is een kinderfeestje op z’n plaats. Neem je zwemspullen mee.

De kleutermonologen duren van 17 december tot 31 december. Gedurende twee weken blik ik terug op vier jaar webloggen. Ik zal proberen geen blad voor de mond te nemen, maar ik weet ook: webloggen over webloggen is gevaarlijk. Edoch, ik kom net uit mijn peuterpuberteit en living on the edge is my middle name.

Mocht u nog vragen hebben of verzoeknummers: dat kan nu. Bij hoge uitzondering doe ik voor de gein een keertje aan democratie hiero, dus kom maar op met die inspraak. Vragen? (bijv. Hoe kom jij zo ijdel?) Of verzoekjes? (bijv. deel drie van Naïef en boeklezend) Wilt u weten hoe sommige stukjes zijn afgelopen?(bijv. Hoe is het nu met de moeder van Paul/De Aanlooppoes/Dwarzand?) Of wilt u een klacht indienen (bijv. ik word scheel van dat blauw op dat wit en je hebt geen mailalerts). Gooi alle opmerkingen maar in de reactiedinges.