De stand van zaken – Ont­lur­kings­week

Stand van zaken

* Aantal deel­ne­men­de websites (tot nu toe – waar ik van weet): 57
* Bij mij tot nu toe ontlurkt: een stuk of 80
* Koningin van de ont­lur­kers: Luna van Maanisch, op haar ont­lur­kings­stuk­je zijn op dit moment al 189 reacties gekomen.
* Ont­lur­kings­da­gen te gaan: u kunt nog vier dagen meedoen of ontlurken.
* Herhaalde oproep: Leest u mijn weblog, maar reageert u nooit? De schrijf­ster dezes zou het in het kader van de Ont­lur­kings­week zeer op prijs stellen als u zich voor één keer bekend maakt. U kunt dat hier doen.
* Nog een herhaalde oproep: Bent u een weblogger of heeft u anders­zins een inter­ac­tie­ve website? Doe mee met de Ont­lur­kings­week. Als u ook op de lijst van deel­ne­mers wilt, meld dat dan hier.
* Heeft u vragen over de ont­lur­kings­week? Stel die dan hier.
* Voor het overige een woord van dank aan iedereen die zo dapper is geweest zich bekend te maken. Wij weblog­gers zijn zeer verguld met uw massale coming‐out.

PS Vike, Roos, Comeback en Henri: jullie schreven dat jullie meedoen, maar ik kan jullie ont­lur­kings­stuk­jes niet vinden. Laat ‘t even weten als je echt meedoet.

8 reacties

  1. Vrouwe Zezunja, zoals ik reeds sprak tot heer Hippoliet: Ik mag hopen dat u met deze ‘week van de lurker’ vele Indische Goeroe’s bereikt die tot hiertoe zwijgend op een rots zaten te mediteren. Dat u bij manier van klappen ook dat soort specimen eens van hun eeuwige rots weet te halen!

  2. @ urbain: *proest*

    @ Maurits: Ik zag je stukje. Ik vind ze iets te kin­der­lijk. Daarbij zou ik zelf niet snel op die manier reageren. Daarvoor is de nuance mij te belangrjk. En de taal. Bovendien zou ik het ook jammer vinden als mensen zich zouden beperken tot een zo’n ‘beoor­de­ling’. Maar voor ernaast (naast het echte reageren), als het er beter uit zou zien, kan het wat zijn.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.