Stukjes in het wild

Dinklump

* Een – hoewel lelijk vorm­ge­ge­ven – mooi kunst­pro­ject over angst bij de Volks­krant. Vul jouw gedachten over angst of bang zijn in en maak zodoende deel uit van het project. Vergeet niet de Neder­land­se gerust­stel­ling aan te klikken. Brabant rules, voor één keertje dan.

Angst (via Marina)

* Een nobel streven van een aantal weblog­gers van mijn voor­ma­li­ge thuis­ba­sis punt.nl: lopen voor pal­li­a­tie­ve zorg voor kan­ker­pa­ti­ën­ten. Van Parijs naar Rotterdam. Steun ze, namens mij, want ik heb geen nagel om aan hun kont te krabben.

Loggers lopen voor leven

* Echt te gekke foto’s, via Wenz.

Chema Madoz

6 reacties

 • Lilimoen

  Betreft foto’s bij Chema Madoz voel ik me momenteel het meest verbonden met de piano‐foto, de koffer met zand, de ladder tegen de spiegel, het zand naast de boeken, het kaar­ten­huis van deuren en de trektang. Rara hoe zou dat komen. :-)

 • marina

  Er zijn vast veel mensen die door dit ‘kunstwerk’ over angst worden aan­ge­spoord om hun eigen definitie ervan te zoeken. Dat vind ik een goede zaak. (en bedankt dat je me hebt gelinkt)

 • Zezunja

  @ Frank: Ik heb er meer dan een gedaan, maar kan ze me niet allemaal her­in­ne­ren (en toch niet blond hè). Eentje weet ik nog. Angst wordt ver­oor­zaakt door het onbekende, zoals de dood.
  Simpel, maar mijns inziens erg waar.

  @ Lilimoen: Zal mij zo eens aan een fikse analyse zetten.

  @ Marina: Nee, jij bedankt. Voor de link.

 • bart

  Zeer inspi­re­rend, die foto’s. Het zijn zoiets als vlees­ge­wor­den fan­ta­sie­tjes. Je voelt de fotograaf op ideeën komen bij alle­daag­se dingen. En ver­vol­gens technisch perfect uit­ge­werkt. Doet me in de verte ook wel denken aan het werk van Magritte.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.