En alweer een kijkcijferkanon

Dat gemakzuchtig webloggen gaat me geweldig af, al zeg ik het zelf. Ik voel me er nog wat ongemakkelijk bij, schrijf liever stukjes die – al was het maar om de stijl – toch enigszins beklijven. Maar tot nu toe verscheen er elke dag een gemakzuchtig logje en dat was de bedoeling.

Beetje jammer dat meneer Kluun vandaag mijn gemakzuchtige logje al had geschreven. Over Ruby van de Kaiser Chiefs en dat dat wederom zo’n nummer is dat niet meer uit je hoofd gaat en zo. Dus in al mijn gemakzucht link ik maar even door naar hem. Sjeblief.

Voor het overige ga ik u morgen de prangende vraag stellen waarom mijn thee schuimt. En in het kader van ik-maak-het-u-ook-
wat-gemakkelijker geef ik u vast de details, dan kunt u er al eventjes over nadenken.
– ik kook mijn water in de magnetron,
maar ook met water dat gekookt is in de waterkoker gebeurt het
– ik deed mijn suiker er soms al voor het zakje in,
maar ook als ik de suiker er daarna pas in gooi, gebeurt het
– ik drink mijn thee met melk,
maar ook als er geen melk meer is, schuimt het

Ziezo, maak daar maar wat van. Morgen meer.

Tot slot: ik behoor tot het selecte clubje mazzelpikken dat kaartjes heeft voor de in België uitverkochte show van Wim Helsen. Morgen vertel ik de meute geluksvogels in Nederland of ze de daar nog beschikbare kaartjes al dan niet moeten aanschaffen. Hoewel ik daar nauwelijks aan twijfel.

Yeah, weer een gemakzuchtig stukje. En het gekke is: hoe gemakzuchtiger ik log, hoe vaker u terugkomt. En ook met zo véél. Ik ben net een commerciële omroep en u bent net een doorsneeburger.