Stukjes in het wild

Het Eiland Neus pre­sen­teert: ’t winkeltje

Hieronder de etalage. ‘Binnen’ is nog veel meer te vinden.
Om te bestellen, klik hier.

Klik op de afbeel­ding voor een groter exemplaar.

Boem

Vest met capuchon.

Lachsalvo

Post­bo­de­tas.

Fuutfuuw

Vest met capuchon.

Proefje

Schort.

Yawn

Kussen.

Ooievaar

Zwan­ger­schaps­shirt.

Brain­storm

Pet.

De drie biggetjes

Rompertje.

ET

T‐shirt.

26 reacties

 • esther

  wAT EEN ONT­ZET­TEND LEUKE SPULLEN ALLEMAAL. iK ZOU BIJNA WEER ZWANGER GAAN WORDEN VOOR JE ZWAN­GER­SCHAPS­SHIRT. zODRA IK WEER UIT DE ROOIE CIJFERS BEN, WIL IK EEN TAS BIJ JE BESTELLEN!
  oh zie nu pas dat ie op caps lock stond, geen zin om het nog te ver­an­de­ren ;)

 • Zezunja

  Hihi. Het klinkt leuk enthou­si­ast zo in hoofd­let­ters.
  En ja, men moet ver uit de rode cijfers zijn om zulke dure spul­le­tjes te kunnen aan­schaf­fen. Ik kan het me zelf ook niet ver­oor­lo­ven. ;)

 • Irene

  Allemaal mooie spullen die ik zo wil bestellen (behalve de zwan­ger­schaps­ar­ti­ke­len, daar begin ik niet aan). In dollars, dat dan weer wel. Nog even nadenken.

 • Zezunja

  Ja, nadenken, heel goed. Ik zou ze liever ook wat goedkoper verkopen.
  De dollar staat trouwens wel heel gunstig hoor. 15 dollar is maar iets meer dan 11 euro.

 • Irene

  Hm, als je het zo brengt, kan ik zéker niet langer weerstand bieden aan dat capu­chon­shirt met die leuke naam. Okee dan. Volgens mij gaat dit een succes worden, zelfs finan­ci­eel.
  :-)!

 • Lisa

  Oh…zo jammer! Ik was dat lekkere bank‐hang‐setje (‘ziziz tievie’) aan het bestellen, een roze…! Maar ik heb geen cre­dit­card.
  En nu Zez?

 • Irene

  Plus 11 dollarsen ver­zend­kos­ten. Niet dat lui met bin­nen­kort een echt fuutfuuw shirt (en een haha­ha­shirtje into the bargain) krenterig zijn natuur­lijk. Ze zijn gewoon leuk. Die shirts.

 • Zezunja

  11 dollar is trouwens wel veel. Ik heb één keer wat besteld (de post­bo­de­tas) en toen was het 7 dollar. Dat vond ik al veel.
  Kun je overigens wel terug als je eenmaal weet wat de ver­zend­kos­ten zijn? Want ik wil niet dat jullie erin worden geluisd.
  Maar over de kwaliteit was ik tevreden dus dat scheelt weer.

 • Lisa

  Jaaaa!
  Hier de geld over de balk smijtende medemens zonder cre­dit­card. (…erg ver­stan­dig nu ik het zo in 1 zin zie staan!). Mail me met een oplossing! :)

 • Rose

  Dat zwan­gers­haps­shirt ga ik een keer cadeau doen aan een vriendin ofzo (moeten ze wel even zwanger worden ;-)). Erg leuk Zez, gefe­li­ci­teerd!

 • Nina

  Wat een grappige formule van je winkel. Ik dacht eerst: jee­tje­mi­na, wat een inves­te­ring, als je meteen een voorraad van zoveel ver­schil­len­de producten in moet slaan, maar dat hoeft dus helemaal niet. Ik vind met name ook van de kle­ding­stuk­ken de modellen heel leuk, om eerlijk te zijn vind ik de bekers, klokken etc. qua model minder (ik bedoel dus niet jouw afbeel­din­gen, maar puur de producten zelf zeg maar).
  Bij deze trouwens ontlurkt (ik heb je weblog juist door de ont­lur­kings­ac­tie ontdekt, dus dat kan ook nog!).

 • Cathrine

  Ik ga vanavond mijn man heel lief aankijken, hij heeft nml. visa… Loop ik eindelijk een beetje origineel op straat:-).

 • Danielle

  Oh, jeetje! Die tas! Die mondjes! Die wil ik niet alleen op een tas, die wil ik overal op, op de bank, op mijn broeken, op de kast, het dou­che­gor­dijn!! Ik hou van die mondjes.

  Maar ik mag niets meer kopen. Niets. Deze maand moet ik ver­jaar­dags­shop­pen, en dat kost al teveel om zelfs maar een hemdje voor mezelf te halen. Brrr. Ik wil op anti‐kooples.

 • Elsswhere

  Dat kussen gaat de mijne worden! Heel eventjes wat bezui­ni­gen en dan komt mijn bestel­ling eraan. BTW, waarom is het eigenlijk in dollars? Wordt het vanuit de USA verstuurd?

 • Elsewhere

  Ik heb besteld! Ik heb besteld! Ik heb besteld! Hoera! Kan haast niet wachten/slapen totdat hij er is!

 • M.

  Ik ben een anonieme af en toe meelezer, maar wilde je toch even laten weten dat het Ziziz tievie jog­ging­pak echt super is en zit!!!

  Enige minpuntje waren de 10 euro dou­a­ne­kos­ten bovenop de ver­zend­kos­ten, maar daar kan jij ook niets aan doen…

  Ga zeker nog eens iets bestellen!

  M.

 • Zezunja

  O my god, dou­a­ne­kos­ten? Wat is dat? Ik hoefde die niet te betalen voor dat ene product dat ik al besteld heb. Tsjemig. Kun je er iets meer over vertellen? Werd het vooraf vermeld? Of moest je dat onder rembours betalen of zo? Goh, ik wil niemand erin luizen hoor.

  Wel tof dat het fijn is en fijn zit. Daar ben ik dan wel weer blij om.
  Dank voor je berichtje!

 • M.

  Ik ben ook een Neder­land­se in het Belgische (woon in Brussel) en toen ik het ging ophalen bij het post­kan­toor moest ik 10 euro dou­a­ne­kos­ten of belasting of zoiets betalen. Werd niet vooraf gemeld, maar stond wel op dat rood witte papiertje dat de postbode door je bus doet. Misschien boven een bepaald bedrag of zo? Geen probleem verder hoor, heb gis­te­ren­avond heerlijk bank­ge­han­gen in mijn ziziz tievie…

 • J

  hallo, ik ben in ver­wach­ting en ben helemaal gek op het tshirt met de ooievaar en wil hem dan ook heel graag kopen, maar ik heb geen cre­dit­card, alleen een hollandse pinpas, kan ik ook op deze manier aan het shirt komen, en weet iemand anders eventueel een oplossing??
  Vrien­de­lij­ke groet, jessica.

 • Zezunja

  Hoi J,

  Helaas, ik heb geen oplossing. Behalve dan het bestellen op de cre­dit­card van een ander.
  Ik heb de producten helaas zelf niet, dus kan je ook geen shirt toesturen en geld laten overmaken naar mij of zo. Ik heb zelf ook geen cre­dit­card momenteel, anders konden we zo iets regelen.

  Ik hoop dat je het via een vriend of fami­lie­lid kunt bestellen.

  Tof dat je het shirt mooi vindt. Dank je wel.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.