Stukjes in het wild

Mijn lief vraagt uw hand

Mijn lief vraagt uw hand. De mijne heeft-ie natuur­lijk al; wij zijn dan ook al twintig keer getrouwd, waarvan één keer onder de douche.

U mag hem natuur­lijk het tele­foo­num­mer van uw vader doorgeven, maar ik waarschuw u alvast, hij is is soms wat verlegen, dus of dat goed afloopt, is de vraag. Beter kunt u hem gewoon een foto van de rug en de palm sturen. Uw per­soon­lijk­heid, uw toekomst en uw (on-)hebbelijkheden zullen niet langer een raadsel zijn.

Klik door naar Maanzand en laat u fileren.

9 reacties

 • -lies

  Misschien een rare out of the blue vraag onder dit logje maar … hoe is het met uw rijlessen? Ben je begonnen? Ik las laatst één van je comments terug op mijn blog.
  Ben benieuwd eigenlijk :)

 • Zezunja

  Nee, nog niet begonnen, ik wilde wachten tot het zomeruur er was, ik ben namelijk nacht­blind als de ziekte. Maar nu is er weer even een andere kink in de kabel. Het voert te ver om dat helemaal uit te leggen.
  Maar neem van mij aan: mijn gestuntel zal ik vast in geuren en kleuren op deze webstek verslaan. Veel te smeuiïg om niet over te schrijven, toch?

 • Drs. Johan Arendt Happolati

  Vrouwe Zezunja,
  Vergeet die rijlessen. Ik onthoud vooral dat U voor­als­nog sta­pel­ver­liefd bent op uw vriendje. Ook onder de douche.
  (Waar ik hem trouwens voor benijd.)
  Ik groet U overigens zeer.

 • -lies

  Ja die theorie was makkelijk. Was er de eerste keer door. Rijden went ook wel. Maar dit wordt gezegd door iemand die altijd schrik heeft gehad in het verkeer laat staan dat ze ooit het idee kreeg om zelf lessen te gaan volgen :). Mijn 10 lessen zijn goed gegaan! Nu de rest nog. Oefe­nen­oe­fe­nen­oe­fe­nen!!!

 • R van InR

  Gaat het uw lief alleen om vrou­wen­han­den en de kick van het contact met de vader, of mag ik ook meedoen.
  Ik zou namelijk graag iets meer weten van mijn onheb­be­lijk­he­den.

 • Zezunja

  Welnee, wezen en mannen mogen ook meedoen. Zie ook de eerste analyse van de handen van Mark Kesters. Hoewel dat wel een beetje een mietje is. Maar zelfs dat is niet verplicht.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.