My First Prooi


Klik voor een grote foto

Mike en Choco doen al heel stoer als ze een mega‐sprinkhaan vangen, maar Sjeik el Moko bleef hier behoor­lijk non­cha­lant onder.

Rara wat is het?

23 reacties

 1. Laat Sjeik het maar niet horen, Sparce. Hij vindt dat hij al heel groot is. En nu gebruik jij hem als schaal­in­di­ca­tie en tussen neus en lippen door kwets je d’n Sjeik enorm.

 2. het ziet er uit als een dode pier en dan is het een pier, vermomd als een verdwaald insect en Hart­stik­ke Dood of van plastic uit de winkel, dat kan ook weer wel. De Sjeik mazzelt, is elke dag jarig, moedertje natuur zorgt als de beste voor al haar onder­da­nen.

 3. Ja, het is een dwerg­vleer­muis.… Bij zomerdag vliegen ze rond mijn huisje en onze poezen vangen hen ook. Best wel zielig maar toch ook een prestatie want het zijn knap schich­ti­ge, wendbare beestjes… Vorige zomer kleefde er elke avond eentje aan onze (opge­warm­de) voorgevel… Ik vind ze leuk om naar te kijken. In Sons­beek­park hier in Arnhem hebben ze in het bos een speciale “schuil­kel­der” voor hen gemaakt. Ze zijn een bescherm­de soort. Kon U hem nog redden???
  Lady Guinevere

 4. @ Lope:
  Zo gaat dat in die lousy voed­sel­ke­ten, niet?
  En je kunt ook zeggen: domme vleermuis. Had‐ie maar weg moeten vliegen. Dar­win­ge­wijs verdient‐ie het niet om te leven.
  Maar toe­ge­ge­ven: ik vond het ook zielig.

  @ Lady Guinevere:
  Hij was al levenloos toen Yuri ‘m vond.
  Ik vind ze ook erg leuk. Er zijn er elke avond twee in de tuin. ik ben benieuwd of het er nu nog maar een is.

  @ Sparce:
  *lol* arme Sjeik
  Het was een vleermuis van het formaat van mijn pink. Ik heb een tamelijk kleine pink.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.