Pot­sier­lijk

Fish­s­ticks in de vispan.

12 reacties

 1. @ Karin: Ach, wat zal ik zeggen… het is niet smerig.

  @Pascal: Als de olie goed heet is, hoeft het niet zo vet te zijn. Maar ik geef toe, op een elektriek gas­for­nuis lukt het niet zo goed om e.e.a. echt heet te krijgen. Vooral de zijkanten van zo’n vispan zijn dan onhandig.

  @ Lilimoen: Omdat de vispan lang­wer­pig is en de kookplaat rond, moeten de fish­s­ticks steeds van plaats wisselen, zodat ze allemaal een keertje met beide kanten in het midden hebben gelegen, zodat ze goed dicht­ge­schroeid worden. Dus het ligt aan de stoe­len­dans die mijn spatel met ze doet.

  @ hr ‘ti: Mijn lief en ik eten doorgaans exact evenveel, we zijn ook precies even groot en – zo bleek net bij de iq‐test op tv – even slim. Maar als er maar zeven zijn, krijgt hij er eentje meer. Omdat hij het lekkerder vindt dan ik en ik heel lief ben voor mijn lief.

 2. Héééé Zezunja!

  Leuk om er weer te zijn!
  Phoe hee; wat vloog mijn tijd!
  Hoop die tijd nu een beetje beter te kunnen beheersen, want vind het veel te leuk om hier lekker af en toe t ekomen buurten!
  Tot snel weer!

  Groeten aan Brussel!
  ;-) Jntt.

 3. Prachtig stilleven! Alleen jammer voor de visjes.
  Ben overigens aangenaam verrast door de obser­va­tie dat niet alleen mijn braad­pan­nen kennelijk niet schoon blinken tussen het warmte isolerend materiaal om de steel en het ronde (ovale) braad gedeekte van de pan zelf.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.