12 reacties

 • Drs. Johan Arendt Happolati

  Vrouwe Zezunja,
  Het is algemeen geweten dat dames eten als vogeltjes. Is het dan bij gullie ook zo dat er 3 (DRIE) fish­s­ticks zijn voor het vrouwtje en 5 (VIJF) fish­s­ticks voor het mannetje?
  Ten onzent wel.
  Een hongerige groet.

 • Zezunja

  @ Karin: Ach, wat zal ik zeggen… het is niet smerig.

  @Pascal: Als de olie goed heet is, hoeft het niet zo vet te zijn. Maar ik geef toe, op een elektriek gas­for­nuis lukt het niet zo goed om e.e.a. echt heet te krijgen. Vooral de zijkanten van zo’n vispan zijn dan onhandig.

  @ Lilimoen: Omdat de vispan lang­wer­pig is en de kookplaat rond, moeten de fish­s­ticks steeds van plaats wisselen, zodat ze allemaal een keertje met beide kanten in het midden hebben gelegen, zodat ze goed dicht­ge­schroeid worden. Dus het ligt aan de stoe­len­dans die mijn spatel met ze doet.

  @ hr ‘ti: Mijn lief en ik eten doorgaans exact evenveel, we zijn ook precies even groot en – zo bleek net bij de iq‐test op tv – even slim. Maar als er maar zeven zijn, krijgt hij er eentje meer. Omdat hij het lekkerder vindt dan ik en ik heel lief ben voor mijn lief.

 • Jntt

  Héééé Zezunja!

  Leuk om er weer te zijn!
  Phoe hee; wat vloog mijn tijd!
  Hoop die tijd nu een beetje beter te kunnen beheersen, want vind het veel te leuk om hier lekker af en toe t ekomen buurten!
  Tot snel weer!

  Groeten aan Brussel!
  ;-) Jntt.

 • Frank

  Prachtig stilleven! Alleen jammer voor de visjes.
  Ben overigens aangenaam verrast door de obser­va­tie dat niet alleen mijn braad­pan­nen kennelijk niet schoon blinken tussen het warmte isolerend materiaal om de steel en het ronde (ovale) braad gedeekte van de pan zelf.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.