Stukjes in het wild

Schrij­vers in Ondergoed

Vanaf vandaag ben ik ook elders te lezen.
Wij (Schrij­vers in Ondergoed) zijn gelan­ce­derd.
Wat een nieu­wig­heid allemaal!
Karin schreef een intro­duc­tie:

De warmte van de zon. Het zorgt er, in ieder­ge­val bij mij, voor dat de ogen de kost gegeven worden. Het lijkt wel een mei-aandoening; de leuke, mooie en lekkere mannen zijn massaal uit hun hol gekropen en lopen op hun hippe teen­slip­pers, broekje aan en t‑shirt over­heer­lijk charmant en flirterig te wezen.

Vrouwen met weblogs die ook zo nu en dan schrijven over hun krie­be­len­de buik en krie­be­len­de klit. Ja, ze bestaan. Natuur­lijk. Alsof mannen de enigen zijn met klap­pe­ren­de ballen. Alsof de vrouw alleen maar bezig is met werk, (kinderen) en eventueel een vriend. Zelfs de stille wateren met diepe gronden hebben zo hun klaar­kom­dro­men, one night stands en fan­ta­sie­ën over de con­duc­teur die Rogier heet en, ik dwaal af.

En natuur­lijk gaat niet alles over de roman­ti­sche rozen­blaad­jes en kaars­licht naast het bad. Soms gaat alles gewoon ook helemaal mis. Soms wordt er gejankt, en beschaamd gezegd er niet klaar voor te zijn, omdat het niet goed voelt. Of worden er blunders gemaakt, slappe lach buien. (Heel funest voor verdere sex) Is het enkel naast een vreem­de­ling liggen die je maar een keer gesproken hebt en je warm bent van binnen en daar benee ook weleens gewoon fijn.

Zeven vrouwen voor zeven dagen eerlijke schrijf­sels. Over lichaam, over sex, over lust en over alleen en samen zijn. Over lol, over frus­tra­ties, over zin.

Daarom: schrijversinondergoed.web-log.nl

4 reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.