5 reacties

 • Charlotte

  Echt knap die Spencer Tunick foto’s, heb het stukje bij wijze van opfris­sing nog ‘ns gelezen en het blijft leuk.
  And now for something com­ple­te­ly different: je schreef ooit iets over een slaap­ziek­te. Met rechtop zitten en praten en roepen en zelfs soms een beetje slaan. Er zaten a’s en o’s in het woord en het klonk een beetje Russisch. Ik denk de hele tijd Pavlovsky maar dat was het niet. Maar de vraag dus: hoe heette die ook alweer?

 • Drs. Johan Arendt Happolati

  Vrouwe Zezunja,
  Ik vind het nog altijd erg moedig van u dat u indertijd in uw blote bips de koude regen trot­seer­de, dit alles uiteraard ten behoeve van de kunst. Ik had toen trouwens graag eens al uw goose bumps geteld. Kunt u ons eens niet vertellen welke fysi­o­lo­gi­sche effecten die koude bui­ten­lucht nog allemaal op uw blote bast had? Dit alles uiteraard ten behoeve van de weten­schap.
  Ondeugend weg­dro­mend,
  Uw,
  Drs’je

 • PF

  Drs.,

  terwille van de oneindige weten­schap dient u zich te offeren en uit te leveren aan het empirisch expe­ri­ment. Wees blij dat u nog niet als gevangene op de ont­leed­ta­fel van sadis­tisch mar­tel­tuig als de snavel en klauwen van de guant­a­na­mo meeuw bent uit­ge­no­digd om de neuro fysi­o­lo­gi­sche grenzen van lijf en leden te verkennen en waar de strikt weten­schap­pe­lij­ke nieuws­gie­rig­heid en appetijt u ook brengt zo nodig op te rekken om grens­ver­leg­gend en fikse pro­gres­sie te boeken en uw ambities op uw terrein satis­fac­tie te garan­de­ren.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.