Stukjes in het wild

Stand van zaken (3) – Ont­lur­kings­week

Dames en heren, nog twee volle dagen Ont­lur­kings­week, het is nog niet te laat om mee te doen.
En voor de Zezun­ja­le­zers: leest u mijn stukjes, maar zegt u nooit iets in mijn reac­tie­din­ges: ik zou het plezant vinden als u zich voor deze ene keer bekend zou maken. Dat kan hier.
De Ont­lur­kings­week is mijns inziens nu al een daverend succes. Op mijn eigen webzijde ont­lurk­ten een stuk of honderd lezers. Op die van Luna inmiddels 305 (jaja, verschil moet er wezen). Er zijn 102 deel­ne­men­de webzijdes bekend.

Morgen de laatste dag. Wat mij betreft een dag die in het teken staat van de niet-lurkers, oftewel: de reageurs. Als aanloop naar volgende week die door de dwars­lig­gers van geencommentaar.nl tot lur­kings­week is omgedoopt.

3 reacties

  • Marloes

    Ik was dus duidelijk te laat (gisteren) maar aangezien ik nog nooit eerdre hier geweest was, mag dat niet als lurken worden aan­ge­merkt. Ik wil deze week overigens wel op mijn Engels­ta­li­ge log voort­zet­ten. Kijken of we geen inter­na­ti­o­na­le anti­lurk­week kunnen ont­ke­te­nen..:)

  • Zezunja

    Die is er al, die inter­na­ti­o­na­le week (of dag, dat weet ik niet zeker). Meestal valt die in januari. Toch leuk dat je meedoet.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.