Stukjes in het wild

Zezunja linkt naar haar ware iden­ti­teit

U wilt mij natuur­lijk dolgraag ontmoeten. Nou, dat kan, zij het tegen betaling.

In mei geef ik een cursus ‘Jour­na­lis­tiek Proza – Inter­vie­wen’ van ander­hal­ve dag bij Wisper. Hoewel ik niet weet of het al dan niet storm­loopt – misschien is er allang geen plaats meer – toch even een recla­me­bood­schap in de zendtijd voor geld­ver­die­nen­de partijen. Al was het maar omdat ik doodsbang ben dat men zich alleen bij Wisper vervoegt wanneer men wil leren Afrikaans dansen of als men zin heeft in een cursus vin­ger­ver­ven voor alleen­staan­den. Met andere woorden: ik vrees dat mensen zich voor ambach­te­lij­ke zaken overal melden, behalve bij Wisper, omdat Wisper bekend staat om creatieve cursussen op het gebied van dans, lite­ra­tuur en beeldende kunst. Welnu: bij mij leert u een ambacht en toch wilde Wisper mij pro­gram­me­ren. Hoera!
Maar nu is het dus zaak die cursus vol te krijgen. Anders zal ik de cursisten die zich een maand geleden al hadden inge­schre­ven, moeten teleur­stel­len. Bij te weinig deel­ne­mers zal Wisper de cursus namelijk zonder pardon annuleren. En dat zou jammer zijn voor iedereen die een meet & greet met mij wilde.

Kortom, KLIK DOOR naar Wisper en schrijf u in. Of als u zelf geen enkele behoefte voelt om te leren inter­vie­wen, stuur deze link dan door naar alle vrienden en familie van wie u vermoedt dat zij wel dolgraag eens zouden willen leren hoe je iemand op subtiele wijze het hemd van het lijf vraagt.

Op de koop toe, krijgt u mijn ware iden­ti­teit. Wie had dat ooit gedacht…

29 reacties

 • Lilimoen

  Slik, en dat post gij vlak voor onze meet & greet?! Ja watte!! Euhm,… zolang ge maar niet de broek van mijn lijf vraagt. ;)
  Ik ben er van overtuigd dat de cursus zal doorgaan hoor… no problem!

 • stttijn

  hoezo, echte iden­ti­teit? Ik vind dat je een leuk pseu­do­niem hebt gekozen: beetje buiïg, beetje grillig, iets om je achter te ver­stop­pen…

  mis ik iets?

 • Frank

  He, nu weet iedereen hoe je echt heet :-(
  Heel sneu voor mij dat ik niet in de buurt ben (of toch?)
  Onder­schat ouwer­wet­se reclame niet: promoot jezelf middels aan­plak­bil­jet­ten (of mag dat in Belgie ook al niet?)

 • tweet

  ‘k Had me al een tijdje geleden inge­schre­ven… Niet omwille van de meet & greet maar om te leren inter­vie­wen natuur­lijk!

 • endanik

  Ok, het neigt naar botte reclame, maar soms moet je dat accep­te­ren. Sterker nog, ik doe er een fikse schep bovenop: Ik ken Zezunja als docent en ze doet zichzelf echt schan­da­lig tekort als ze deze cursus affi­cheert als een unieke gele­gen­heid tot meet and greet. Nee, nee, driewerf nee: wat kan het u schelen wie die cursus geeft, zolang die maar goed gegeven wordt!
  En daar kan ik dan weer voor instaan!
  (Eenmans comité van aan­be­ve­ling)

 • Life

  Ik had nooit die naam bij je verzonnen! Jouw virtuele naam is trouwens typisch een naam van de eilanden waar ik vandaan kom!
  Kun je me trouwens vertellen waarom mensen met een gehan­di­capt korting krijgen? Ik begrijp nooit waarom zij voor zulke kosten altijd wel uit­ge­zon­derd willen worden maar voor de rest wel gelijke rechten willen? erg tegen­strij­dig.

 • Zezunja

  @ Soes & Esther: Dank je wel.

  @ stttijn: Hoe meer ver­war­ring, hoe beter.

  @ Tweet: En wist je toen al dat ik het was?

  @ Roosje: Zie mijn antwoord aan stttijn.

  @ Soes: Zie mijn volgende stukje of kijk bij Narcisme.

  @ Sparce: Money makes the world go round.

  @ endanik: Blij dat ik in elk geval nog oud-collega’s heb.

  @ Bart: Let’s shake hands.

  @ Life: Daar ga ik niet over, dat is iets dat Wisper bepaalt. Maar ik kan het wel raden. Gehan­di­cap­ten zullen doorgaans een lager inkomen hebben, evenals studenten, werklozen en senioren. Een soli­da­ri­teits­be­gin­sel, zoals dat zo mooi heet. Wisper is een gesub­si­di­eer­de instel­ling en ik vermoed dat de overheid zulke eisen stelt. Wat mij betreft is dat terecht.

 • Anoniem

  Kijk, louter/Willemijn nog maar een paar dagen geleden, en nu jij dus ook. En ik ben al twee dagen te laat met reageren, dus,… nou ja.
  Voor jou dan ook een hartelijk welkom, zoals Bart al schreef, in de wereld der vindbaren – en succes met de inschrij­vin­gen, natuur­lijk.

 • Rode Ridder

  ja, jou wil ik best wel eens ontmoeten, lieve zorro. maar moet dat echt via die cursus gaan? inter­vie­wen is toch iets wat in je lijf moet zitten? allemaal die inge­stu­deer­de troep: bah!
  zelf doe ik ook regel­ma­tig inter­views. recentst nog deze: http://www.radiovisie.eu/be/nieuws.rvsp?art=00067144
  en wanneer het vandaag weer donker wordt geef ik er nog een lap op tijdens stru­bru­punt­uit in gent.
  btw: ik heb mechanica gestu­deerd.

 • urbain alpain

  Ik kijk de kat uit de boom en laat deze nog even aan mij voor­bij­gaan, vrouwe Zezunja. Als u echter ooit uitpakt met een cursus ‘snuf­fe­lend knuffelen’ dan zaag ik gega­ran­deerd die boom door­mid­den. Met zachtheid, weliswaar.

 • Nele

  Voila, ook inge­schre­ven. Vind het eigenlijk bijna jammer dat je je ware iden­ti­teit hiervoor ‘moest’ vrijgeven, want ben er vrij zeker van dat wisper wel aan voldoende inschrij­vin­gen zou geraakt zijn… Ben in elk geval benieuwd naar je doceer­stijl!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.