/ april 2, 2007/ Stukjes in het wild/ 29 comments

U wilt mij natuur­lijk dolgraag ontmoeten. Nou, dat kan, zij het tegen betaling.

In mei geef ik een cursus ‘Jour­na­lis­tiek Proza – Inter­vie­wen’ van ander­hal­ve dag bij Wisper. Hoewel ik niet weet of het al dan niet storm­loopt – misschien is er allang geen plaats meer – toch even een recla­me­bood­schap in de zendtijd voor geld­ver­die­nen­de partijen. Al was het maar omdat ik doodsbang ben dat men zich alleen bij Wisper vervoegt wanneer men wil leren Afrikaans dansen of als men zin heeft in een cursus vin­ger­ver­ven voor alleen­staan­den. Met andere woorden: ik vrees dat mensen zich voor ambach­te­lij­ke zaken overal melden, behalve bij Wisper, omdat Wisper bekend staat om creatieve cursussen op het gebied van dans, lite­ra­tuur en beeldende kunst. Welnu: bij mij leert u een ambacht en toch wilde Wisper mij pro­gram­me­ren. Hoera!
Maar nu is het dus zaak die cursus vol te krijgen. Anders zal ik de cursisten die zich een maand geleden al hadden inge­schre­ven, moeten teleur­stel­len. Bij te weinig deel­ne­mers zal Wisper de cursus namelijk zonder pardon annuleren. En dat zou jammer zijn voor iedereen die een meet & greet met mij wilde.

Kortom, KLIK DOOR naar Wisper en schrijf u in. Of als u zelf geen enkele behoefte voelt om te leren inter­vie­wen, stuur deze link dan door naar alle vrienden en familie van wie u vermoedt dat zij wel dolgraag eens zouden willen leren hoe je iemand op subtiele wijze het hemd van het lijf vraagt.

Op de koop toe, krijgt u mijn ware iden­ti­teit. Wie had dat ooit gedacht…

Share this Post

29 Comments

 1. Als je me nu even wil excuseren, ik moet mijn Zezun­ja­ken­nis her­pro­gram­me­ren.

 2. Een advies: maak van tevoren een back‐up.

 3. inte­res­sant! misschien schrijf ik me wel in!

 4. Wat heb je een lieve naam!!

 5. Slik, en dat post gij vlak voor onze meet & greet?! Ja watte!! Euhm,… zolang ge maar niet de broek van mijn lijf vraagt. ;)
  Ik ben er van overtuigd dat de cursus zal doorgaan hoor… no problem!

 6. Het is me wat te ver weg, maar wat leuk om je echte naam te kennen. Een leuke naam ook!

 7. hoezo, echte iden­ti­teit? Ik vind dat je een leuk pseu­do­niem hebt gekozen: beetje buiïg, beetje grillig, iets om je achter te ver­stop­pen…

  mis ik iets?

 8. Zo zo, jarenlang als docente mijn stad onveilig gemaakt.……

 9. He, nu weet iedereen hoe je echt heet :-(
  Heel sneu voor mij dat ik niet in de buurt ben (of toch?)
  Onder­schat ouwer­wet­se reclame niet: promoot jezelf middels aan­plak­bil­jet­ten (of mag dat in Belgie ook al niet?)

 10. ‘k Had me al een tijdje geleden inge­schre­ven… Niet omwille van de meet & greet maar om te leren inter­vie­wen natuur­lijk!

 11. Volgens mij is je ware naam Zezunja want van dat Maartje Luif geloof ik natuur­lijk niks…

 12. ‘k Ben nu wel benieuwd hoe je op Zezunja bent gekomen…

 13. Deksels, reclame, zelfs hier…

 14. Ok, het neigt naar botte reclame, maar soms moet je dat accep­te­ren. Sterker nog, ik doe er een fikse schep bovenop: Ik ken Zezunja als docent en ze doet zichzelf echt schan­da­lig tekort als ze deze cursus affi­cheert als een unieke gele­gen­heid tot meet and greet. Nee, nee, driewerf nee: wat kan het u schelen wie die cursus geeft, zolang die maar goed gegeven wordt!
  En daar kan ik dan weer voor instaan!
  (Eenmans comité van aan­be­ve­ling)

 15. Ik kan iedereen een meet & greet aan­be­ve­len.

 16. Welkom in de wondere wereld van de echte namen :-)

 17. Ik vind je tweede pseu­do­niem haast nog leuker dan je eerste…

 18. Ik had nooit die naam bij je verzonnen! Jouw virtuele naam is trouwens typisch een naam van de eilanden waar ik vandaan kom!
  Kun je me trouwens vertellen waarom mensen met een gehan­di­capt korting krijgen? Ik begrijp nooit waarom zij voor zulke kosten altijd wel uit­ge­zon­derd willen worden maar voor de rest wel gelijke rechten willen? erg tegen­strij­dig.

 19. @ Soes & Esther: Dank je wel.

  @ stttijn: Hoe meer ver­war­ring, hoe beter.

  @ Tweet: En wist je toen al dat ik het was?

  @ Roosje: Zie mijn antwoord aan stttijn.

  @ Soes: Zie mijn volgende stukje of kijk bij Narcisme.

  @ Sparce: Money makes the world go round.

  @ endanik: Blij dat ik in elk geval nog oud-collega’s heb.

  @ Bart: Let’s shake hands.

  @ Life: Daar ga ik niet over, dat is iets dat Wisper bepaalt. Maar ik kan het wel raden. Gehan­di­cap­ten zullen doorgaans een lager inkomen hebben, evenals studenten, werklozen en senioren. Een soli­da­ri­teits­be­gin­sel, zoals dat zo mooi heet. Wisper is een gesub­si­di­eer­de instel­ling en ik vermoed dat de overheid zulke eisen stelt. Wat mij betreft is dat terecht.

 20. @Zezunja: ja, ik wist dat jij het was. Je hebt Wisper hier al eerder vernoemd..

 21. Kijk, louter/Willemijn nog maar een paar dagen geleden, en nu jij dus ook. En ik ben al twee dagen te laat met reageren, dus,… nou ja.
  Voor jou dan ook een hartelijk welkom, zoals Bart al schreef, in de wereld der vindbaren – en succes met de inschrij­vin­gen, natuur­lijk.

 22. Dat een anoniem persoon mij welkom heet in het land der vindbaren, het moet niet gekker worden.

 23. Sorry. ik dacht dat mijn gegevens erau­to­ma­tisch bij stonden, maar kennelijk geen koekjes op ‘t apparaat waar ik vanmiddag werkte. Ik was het…

 24. ja, jou wil ik best wel eens ontmoeten, lieve zorro. maar moet dat echt via die cursus gaan? inter­vie­wen is toch iets wat in je lijf moet zitten? allemaal die inge­stu­deer­de troep: bah!
  zelf doe ik ook regel­ma­tig inter­views. recentst nog deze: http://www.radiovisie.eu/be/nieuws.rvsp?art=00067144
  en wanneer het vandaag weer donker wordt geef ik er nog een lap op tijdens stru­bru­punt­uit in gent.
  btw: ik heb mechanica gestu­deerd.

 25. Ik kijk de kat uit de boom en laat deze nog even aan mij voor­bij­gaan, vrouwe Zezunja. Als u echter ooit uitpakt met een cursus ‘snuf­fe­lend knuffelen’ dan zaag ik gega­ran­deerd die boom door­mid­den. Met zachtheid, weliswaar.

 26. Voila, ook inge­schre­ven. Vind het eigenlijk bijna jammer dat je je ware iden­ti­teit hiervoor ‘moest’ vrijgeven, want ben er vrij zeker van dat wisper wel aan voldoende inschrij­vin­gen zou geraakt zijn… Ben in elk geval benieuwd naar je doceer­stijl!

 27. Zo geheim was die ware iden­ti­teit nou ook weer niet… http://193.176.144.234/whois?domain=zezunja.nl&lang=NL

  :-)

 28. Een geheim? Ik? ‘k Zou niet durven…

 29. 47 euro en 42,30 korting als je werkloos oud of gehan­di­capt bent? Tis je reinste markt­be­derf!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>