Zoek de Sjeik (2)

Een nieuw zoek­plaat­je. Klik op de foto. Mike zit vooraan in het gras – die zoeken we niet.

Voor de mensen die Sjeik in de vorige Zoek de Sjeik nog niet hadden gevonden, is hier de oplossing.

14 reacties

 1. Mmm,… als ik zie wat Sjeik kan dan denk ik dat ik me niet moet afvragen of de onze (hij komt volgende zondag) op ons kistje kan springen dat een eventuele slaapplek kan worden.

 2. Ik vrees het ook. Nu ja, we zijn op alles min of meer voor­be­reid, alleen kunnen we de wildheid van een poes niet goed inschat­ten. Maar ook daar zullen we snel ‘ingelicht’ zijn. ;-)

 3. Kleine poesjes zijn wild as hell. Belang­rij­ke tip: maak altijd een verschil in intonatie tussen ver­ma­nin­gen en andere com­mu­ni­ca­tie. Als ik een lage (soms harde) stem opzet, weet Sjeik al meteen dat hij iets stouts doet.
  Voordeel hiervan is dat de kat niet bang voor je wordt als je gewoon praat of lief­ko­zend doet. Dat zal‐ie niet asso­ci­ë­ren met de bestraf­fin­gen.
  ‘n Ander voordeel is dat je verder geen toeren hoeft uit te halen om hem te bestraf­fen, alleen hard en laag praten is genoeg.

 4. Ik klap in hard in mijn handen bij over­tre­din­gen. En bij heel klein kit­ten­ge­druis werkt de plan­ten­spuit perfect als cor­ri­ge­rend middel. ;-)

 5. En toen? Durfde hij er niet meer uit? Klommen jullie zelf de boom ook in? En heb je daar dan ook foto’s van?

  Idd. Het wonder van de plan­ten­spuit. Werkte hier ook perfect.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.