FF

Ik ben ff weg, want er moet ff een andere site af. En er moet ff worden gestopt met roken. En ik wist me ff helemaal geen raad met Zezunja’s Zotisch Weblog. Dus ik heb mezelf ff vrijaf gegeven. Maar wees gerust: het duurt maar ff. Maar héél ff. Tot die andere site klaar is. Ongeveer.

19 reacties

 1. Hopelijk duurt het niet te lang :) Maar het mag natuur­lijk allemaal niet te hard labeur worden, dan zullen die spran­ke­len­de dia­man­tjes snel houtskool worden. Dus, een wel­ver­dien­de zotische rust!

 2. Vrouwe Zezunja,

  ‘En ik wist me ff helemaal geen raad met Zezunja’s Zotisch Weblog.’

  Kijk, dat heb ik nou ook soms. Nee, niet met uw weblogje, natuur­lijk, maar met het mijne. Dat ik er ff helemaal geen raad meer mee weet, bedoel ik. Zoals de laatste tijd, bij­voor­beeld.

  Met vrien­de­lij­ke groeten,

  De Drs.

 3. tomasz

  Iemand zei me net dat enkel Vlamingen het woord ‘ocharme’ gebruiken. En dat Neder­lan­ders zelfs geen woord hebben om hetzelfde uit te drukken. Dat vond ik bizar. En dus kom ik even polsen bij de taal­ken­ner van beide talen bij uitstek.
  Zez, zeggen Neder­lan­ders ook wel eens ocharm? Of iets soort­ge­lijk?

 4. @ tomasz: Nee, ze zeggen geen ocharm, en inderdaad ik vind jullie ocharme veel liever klinken dan al onze alter­na­tie­ven. Vooral jullie ocharm dutske! Dat dutske, daar smelt ik van.
  In NL zeggen we ‘och meisje toch’ of ‘arm kind’ of zo, maar dat is niet zo’n mooie zin en ook minder standaard.

  @ de rest: thnx voor de support

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.