Kladje

Even een kladje met de verzoekpraatjes die jullie nog van me te goed hebben.

Paul wilde een outtake van Little White T-shirt horen.
Ik ben wel bezig met een nummer, maar momenteel heeft werk altijd prioriteit en afmixen kost zóveel tijd dat het er vaak bij inschiet.
Het is wél een van de goede voornemens voor 2008: dat alle nummers van LWT aan het eind van het jaar beluisterbaar zijn, ook de ooit afgekeurde.

Wat Lilimoen wilde: iets over nachtelijke avonturen, Maanzand en verkeersborden. Nou, in elk geval poezen.
Qua poezen heb ik een verrassing die lekker nog even een verrassing blijft. De rest van dit verzoek ga ik stukje bij beetje ontwarren.

Esther wilde weten hoe ik me staande houd in dit verre oord. Hoe ik omga met heimwee en gemis van vrienden en familie. En of ik voorgoed blijf.
Een fijn stukje om te schrijven. Komt voor de bakker!

D’n Toxin wilde kleine geheimpjes horen.
Ik heb maar heel weinig geheimpjes, en de echte geheimpjes die ik heb, ga ik grondig bewaren. Maar ik heb wel een keur aan freakeigenschappen. Misschien dat ik er daar drie van kan noemen?

Nina wilde graag weten wat ik ervan vind als blijkt dat iemand bij de eerste kennismaking alles van me weet door mijn weblog. Verder vraagt ze wat voor mij de grens is tussen webloggen en privé. En of ik rekening houd met anderen, zoals werkgevers, vrienden en familie.
Ik zal mijzelf eens even op de sofa leggen en een mooie analyse tevoorschijn toveren.

Octavies verzoekje staat hier en iedereen die een toptien aanvroeg, heeft er een paar gekregen.

Maar alles wat hierboven staat komt binnenkort in uw theater!