Mag ik aan u voor­stel­len: Zezoenja!

Heren, dames, er zijn allerlei goede redenen om hier niet te komen. Zoals daar zijn: madame Zezunja schrijft steeds maar geen stukjes.

Welaan, ik schrijf ze wel, alleen ze ver­schij­nen ergens anders. Daarom maak ik bij deze reclame voor mijn alterego op VPRO’s Cafe De Liefde: Zezoenja! Tien weken lang vindt u daar elke week een zoen­stuk­je. Duizend kanten van zoenen in tien weken belicht. Kom daar maar eens om.

Het onderwerp vandaag is: de zoe­ne­vo­lu­tie, hoe een sol­li­ci­ta­tie­zoen kan omslaan in een lange‐relatiezoen.

“De heer des huizes zoent mij als hij opstaat, als hij weggaat en als hij onver­wacht van mij houdt. Hij zoent me bij het bin­nen­ko­men, bij het oppeppen en hij zoent de tranen van mijn wang. Hij zoent mij. Vaak. Genoeg. Maar je hebt zoenen en zoenen. De zoenen van de heer des huizes zijn in de loop der jaren veranderd. (…) ”

Lees de spannende ont­kno­ping van de zoe­ne­vo­lu­tie op de website van VPRO’s Cafe De Liefde. Het stukje is geschikt voor zowel Dar­wi­nis­ten als Cre­a­ti­o­nis­ten. Klik op de site in de rech­ter­zij­balk op het plaatje van Zezoenja en doe mee aan de zoe­ne­s­ta­fet­te.

Smak!

8 reacties

  1. Omdat het een prachtig stukje is en zin doet krijgen in meer, surf ik braaf naar daar. Maar toch wil ik even kwijt dat mijn ogen blijer worden van de omgeving hier op Zezunja.

  2. Hoi :) Toevallig op je blogje terecht gekomen en ik ben er wel weg van :) ik zet het nog bij mijn linkjes, zo kan ik het gemak­ke­lij­ker opvolgen (ja klinkt lui, maar wél handig) en wat je alter ego betreft : hele mooie column :)

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.