Stukjes in het wild

TV‐tip

Ik ben nog even elders bezig, maar ik zal hier spoedig terug­ke­ren.

Gedurende het wachten, kunt u vanavond The Yes Men zien. Doen!
Deze docu­men­tai­re laat zien waartoe een simpele claim van het GATT‐internetdomein kan leiden: een hila­ri­sche tournee van twee listige grap­pen­ma­kers, langs murw gepraatte naïe­ve­lin­gen in een parallel universum. Of zoiets. Bin­nen­kort is bij Het Eiland Neus ook een Yes Man te huur. Hold that thought.

5 reacties

 • maarten

  Het zijn niet zomaar grap­pen­ma­kers. Meer the­a­ter­ma­kers die spelen met frames in de wer­ke­lijk­heid. Eigenlijk 1 groot theater dat ze opvoeren. Maar bedankt voor de tip, nu moet ik ze niet enkel youtuuben.

 • Luna

  Ha Zezunja,
  Even helemaal of topic, maar ik kan hier in Ibiza wel mail ontvangen, maar niet terug­mai­len op de een of andere vage manier… dus dan maar even zo… ik ben pas maan­dag­och­tend thuis! Dus etagere gaat niet lukken… ik mail je als ik weer terug ben!
  Doehoei!

 • ivo victoria

  ha Luna, ik wil me nergens mee bemoeien maar heb je al gepro­beerd om de uitgaande smtp‐server die je normaal gebruikt te vervangen door die van de lokale provider waarop je surft. dat helpt, namelijk, ontdekte ik, recen­te­lijk, dus.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.