/ juni 18, 2008/ Stukjes in het wild/ 5 comments

Ik ben nog even elders bezig, maar ik zal hier spoedig terug­ke­ren.

Gedurende het wachten, kunt u vanavond The Yes Men zien. Doen!
Deze docu­men­tai­re laat zien waartoe een simpele claim van het GATT‐internetdomein kan leiden: een hila­ri­sche tournee van twee listige grap­pen­ma­kers, langs murw gepraatte naïe­ve­lin­gen in een parallel universum. Of zoiets. Bin­nen­kort is bij Het Eiland Neus ook een Yes Man te huur. Hold that thought.

Share this Post

5 Comments

  1. ja ja ja! goeie tip zeg.

  2. Het zijn niet zomaar grap­pen­ma­kers. Meer the­a­ter­ma­kers die spelen met frames in de wer­ke­lijk­heid. Eigenlijk 1 groot theater dat ze opvoeren. Maar bedankt voor de tip, nu moet ik ze niet enkel youtuuben.

  3. Ha Zezunja,
    Even helemaal of topic, maar ik kan hier in Ibiza wel mail ontvangen, maar niet terug­mai­len op de een of andere vage manier… dus dan maar even zo… ik ben pas maan­dag­och­tend thuis! Dus etagere gaat niet lukken… ik mail je als ik weer terug ben!
    Doehoei!

  4. ha Luna, ik wil me nergens mee bemoeien maar heb je al gepro­beerd om de uitgaande smtp‐server die je normaal gebruikt te vervangen door die van de lokale provider waarop je surft. dat helpt, namelijk, ontdekte ik, recen­te­lijk, dus.

  5. Tju. Te laat voor gods­vre­zen­de mensen. Snel toch nog even NOS Sport meepikken … ook boeiende televisie.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>