Stukjes in het wild

Wat deed MDF ook alweer?

Lees ook MDF zuigt.

En dit kwam ervan:


Men neme een gigan­tisch bureau, door Wee­der­helft in elkaar getimmerd, waaraan men al een jaar kan­toor­houdt en waarvan men steeds zegt dat het bureau het verdient om geschil­derd te worden.


Men vergete dat MDF zuigt en men brenge dus nood­ge­dwon­gen vijf lagen in plaats van één aan.


Doordat het bureau van zijn plaats is, zijn er allerlei onver­wach­te, levens­ge­vaar­lij­ke boe­ken­plan­ken in de looproute opgedoken, en zodoende jense men een win­kel­haak in het voorhoofd (maar men phop­to­shop­pe natuur­lijk wel de rimpels weg).


Men hebbe een resultaat om u tegen te zeggen en nu werke men dus aan een vrolijk bureau dat goed past bij wat men doet. Maar men moet er wel wat voor over hebben.

7 reacties

 • Anoniem

  Vrouwe Zezunja,
  Ware ik bin­nen­huis­ar­chi­tect, ik zoude zeggen dat het geheel nogal druk oogt.
  Nadat de hoofdpijn van de win­kel­haak is weggeëbt, zal dus voorzeker een andere hoofdpijn de… euh… kop opsteken.
  Toch?
  Uw eigenste
  Drs.

 • Zezunja

  O Ell, en dan heb ik nog niet eens verteld welk zwak­be­gaafd gedrag ik écht vertoonde toen ik op die plank botste. AUW! is er niets bij.

  Bedankt voor de com­pli­men­ten, allemaal. Bij mon­ni­ken­ar­beid als het schil­de­ren van vijf lagen is een com­pli­ment een soort genoeg­doe­ning. ;)

  Hr’ti:
  U heeft helemaal gelijk. Een beetje druk is het wel, maar dat was ook wel een beetje de bedoeling, ons bureel is een kleurrijk geheel. Maar de foto bedriegt ook. Als die gele vlakken zijn uit­ge­smeerd over een geheel van bijna 4 vierkante meter dan valt het best mee.
  Ik zal eens laten zien hoe het eruitziet in een ingericht kan­toor­tje. Hold that thought.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.