/ februari 28, 2009/ Stukjes in het wild/ 8 comments

Dan hoefde ik er niet per se iets van te maken.

Share this Post

8 Comments

 1. zou iemand een paar druppels op de bui­ten­kant van de ramen kunnen tekenen? ook voor toe­kom­stig voor­ko­men­de gevallen?

 2. Hier regent het. En ik maak er helemaal niks van. Heerlijk.

 3. Ik heb de hele dag geslapen, van mij had het mogen regenen.

 4. Nu, ik moet toegeven, als het regent, vergrijp ik mij ook niet altijd meteen aan het klavier.
  De Drs.

 5. Ik zit van doffe verveling (terwijl ik zoveel te doen heb) -tig keer op je kop te klikken.
  Ja. Dan krijg je steeds een nieuwe zij­de­lings.

 6. Vroeguh! Heel vroeguh, kon ik nog eens een tijdje door­wan­de­len bij de logronde ‘Zezunja’. Achteraf had ze het eigenlijk gewoon druk. De log­pro­duc­tie had niets te maken met inspi­ra­tie­loos zijn, tenminste, daar is vandaag de dag niets van te merken. Ik lees me een ongeluk! En ja, ik weet het, het moet/hoeft niet! Doe het toch en ben weer bij! (voor nu)

 7. @ Kameleon: Ik moet eerlijk bekennen dat ik met een beetje goede wil altijd best wat regen op ons onge­was­sen raam kan pro­jec­te­ren. Gewoon niet lappen.

  @ Jeroen: Zaterdag was ik stink­ja­loers.

  @ Juksti: Ja, dit stukje had ook kunnen heten: Ik wou dat ik vandaag sliep. Dan was de tekst eronder nog evenzeer van toe­pas­sing.

  @ hr ti: Grappig, ik denk dat u iets anders begrijpt dan ik bedoel. Ik bedoel: dan hoef ik van de dag niet per se iets te maken.
  Het woord ver­grij­pen heeft in mijn hoofd een heel criminele bijklank. Gelukkig ken ik u virtueel een beetje.

  @ Soes: Het aller­erg­ste is: ik doe dat ook wel eens. Constant refreshen en dan via mijn zij­de­lings mijn archief herlezen (want sommige zij­de­ling­sen linken naar een oud stukje, jawel!). Ik beschouw het gewoon als een com­pli­ment en ik hoop dat je er geen muisarm aan over hebt gehouden.

  @ Kaatje: Maar nóg vroeguhuh schreef ik acht stukjes per dag. Wees blij dat je toen niet hoefde ‘in te halen’. Het spijt me dat dit weblog niet meer halfdood is. ;)

 8. Ruilen? #ofzo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>