8 reacties

 • Soes

  Ik zit van doffe verveling (terwijl ik zoveel te doen heb) -tig keer op je kop te klikken.
  Ja. Dan krijg je steeds een nieuwe zij­de­lings.

 • Kaatje

  Vroeguh! Heel vroeguh, kon ik nog eens een tijdje door­wan­de­len bij de logronde ‘Zezunja’. Achteraf had ze het eigenlijk gewoon druk. De log­pro­duc­tie had niets te maken met inspi­ra­tie­loos zijn, tenminste, daar is vandaag de dag niets van te merken. Ik lees me een ongeluk! En ja, ik weet het, het moet/hoeft niet! Doe het toch en ben weer bij! (voor nu)

 • Zezunja

  @ Kameleon: Ik moet eerlijk bekennen dat ik met een beetje goede wil altijd best wat regen op ons onge­was­sen raam kan pro­jec­te­ren. Gewoon niet lappen.

  @ Jeroen: Zaterdag was ik stink­ja­loers.

  @ Juksti: Ja, dit stukje had ook kunnen heten: Ik wou dat ik vandaag sliep. Dan was de tekst eronder nog evenzeer van toe­pas­sing.

  @ hr ti: Grappig, ik denk dat u iets anders begrijpt dan ik bedoel. Ik bedoel: dan hoef ik van de dag niet per se iets te maken.
  Het woord ver­grij­pen heeft in mijn hoofd een heel criminele bijklank. Gelukkig ken ik u virtueel een beetje.

  @ Soes: Het aller­erg­ste is: ik doe dat ook wel eens. Constant refreshen en dan via mijn zij­de­lings mijn archief herlezen (want sommige zij­de­ling­sen linken naar een oud stukje, jawel!). Ik beschouw het gewoon als een com­pli­ment en ik hoop dat je er geen muisarm aan over hebt gehouden.

  @ Kaatje: Maar nóg vroeguhuh schreef ik acht stukjes per dag. Wees blij dat je toen niet hoefde ‘in te halen’. Het spijt me dat dit weblog niet meer halfdood is. ;)

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.