Ver­kie­zin­kje spelenKlik voor een groter exemplaar.

Vandaag kwam mijn stem­bil­jet van de Europese Ver­kie­zin­gen. Als ik de knaloran­je (!) envelop op de bus doe, heb ik gestemd. Maar ik dub nog over mijn keuze. De mooiste naam is die van een dame op de Europese Klok­ken­lui­ders­par­tij, Engel Vrouwe uit Warga. Maar die zit niet bij Groen­Links.

Update: Lees ook even de reactie!.

12 reacties

 1. ‘Stem een Drent in het parlement’ staat hier levens­groot langs de A28, met Agnes Mulder erop. Maar ik wil geen CDA stemmen. ‘t Wordt Sar­gen­ti­ni denk ik. Mooie naam ook ;)

 2. Lisa

  Heb gestemd! En kids mochten vechten wie het op de bus mocht doen… hopen dat die ene postzegel genoeg was… Heb trouwens op een vriendin gestemd, niet echt erover nagedacht.

 3. Het maakt mij niet uit of Engel Vrouwe een kale man is, hij heeft een pracht van een naam. Misschien dat ik zijn naam zelfs ga jatten voor in mijn volgende roman! Maar dan laat ik hem natuur­lijk niet kaal en oud en van een klok­ken­lui­ders­par­tij zijn, maar jong en knap en grappig en van Groen Links.

 4. @ Esther: Haha, wat is er gebeurd in drie weken. Je stemde hier nog ‘echt’ links!

  @ Berta: Wat is het geworden?

  @ Manon Sikkel: En dan kan je er ook gewoon weer een vrouw van maken.

 5. Ik kan het niet laten even te reageren. De naam Engel komt van Engel­bertus. De naam Vrouwe is een ver­bas­te­ring van vrouwijn, en dat is de roepnaam van Frodowijn. Helaas erg prozaisch. Ik heb wel 5 zussen die vrou­we­lijk zijn.

  Ja, ik verkeer wat jeugd en beauty betreft in mijn nadagen, maar echte schoon­heid zit toch van binnen.

  Ik vond jullie reacties leuk.

  Een groet en gees­te­lij­ke aanraking van de Engel.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.