Stukjes in het wild

Ze nam het omkatten ietwat te let­ter­lijk

Er was ooit een plan. Een jaar geleden. Voor een nieuwe website. Drie keer krabben. Zo zou die site gaan heten. Een site waarop we al onze kattenfoto’s konden dumpen, een site met als enige bedoeling: zezunja.nl en wijlen maanzand.com vrijwaren van al te veel katten en kat­ach­ti­gen.
Maar er was ook al een site die Waar is mijn melk? heette en die een zachte dood stierf wegens te weinig tijd. Én er was nog de website van Het Eiland Neus die bescha­mend weinig aandacht kreeg.
Kortom: er was eens een tijd dat ik voor elk nieuw plan een nieuwe website in het leven riep. Deze keer was driekeerkrabben.com al zo goed als af, toen ik aan de keu­ken­ta­fel een god­de­lij­ke ingeving kreeg: weg met al die sites! Ik zet voortaan alles op zezunja.nl. Beter veel reuring op weinig sites, dan weinig reuring op veel sites.
Kortom: beware! De katten komen terug! En aangezien ik er een hoop had opge­spaard om driekeerkrabben.com te kunnen lanceren, valt er nog een hoop in te halen.

De teke­nin­ge­tjes in de header maakte ik speciaal voor Drie keer krabben, maar die zijn nu dus naar het hoofd­kan­toor gepro­mo­veerd. Voor het overige is er niet veel veranderd, behalve dat ik niet langer goede‐ideeën‐obstipatie zal hebben: ik hoef voortaan niet eerst een nieuwe site te beginnen, een nieuwe domein te claimen en de lay‐out in orde te brengen. Ik kan gewoon doen alsof ik al een site heb.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.