Hier zijn we dan, mijn debuutroman

Met trots presenteer ik het omslag van mijn debuutroman Hier zijn we dan. In september is het boek verkrijgbaar, tot die tijd hou ik jullie hier op de hoogte.
Mijn roman wordt uitgegeven door Uitgeverij L.J. Veen, het omslag is ontworpen door Roald Triebels en de auteursfoto (klik) is genomen door Ilja Meefout.
Hoe het zo gekomen is, kun je hier lezen.
Mocht je op de hoogte willen blijven van alle faits divers rondom het boek, laat een reactie achter met je e-mailadres (wordt niet getoond), dan voeg ik je te zijner tijd toe aan de mailinglijst.

De (voorlopige) flaptekst:

Hier zijn we dan
Here we are now. Entertain us

Drie dagen voordat Nirvana zijn bekendste concert in Nederland geeft, in november 1991, hoort de zeventienjarige Noor dat haar klasgenoot Izzy zelfmoord heeft gepleegd. Het nieuws komt hard aan in het café in de Amsterdamse Pijp waar Noor met andere spijbelaars van het Montessorilyceum haar dagen slijt. In de achtenzeventig uren die volgen worden de grondvesten onder Noors wereldje weggeslagen. De dood van haar klasgenoot werpt een ander licht op haar leven en haar vrienden.

Als Balsemien Noor in verband brengt met Izzy’s dood en het ook nog eens aanlegt met Noors stille liefde Sven, moet Noor zichzelf een spiegel voorhouden: wat is in vredesnaam háár verhaal?

Hier zijn we dan schetst een even liefdevol als onthutsend beeld van een cultuur die begin jaren negentig tot bloei kwam. Een cultuur waarin zelfontplooiing en keuzevrijheid heilig zijn en waarin je alleen meetelt als je jezelf bent. Maar wat als je niet weet wie dat is?