Schrijfcoach

Cursus Columns

Wat gaan we doen?

Wil je columns leren schrijven om die ver­vol­gens in een kleine groep te bespreken? Meld je dan aan voor de cursus Columns in Leuven. Aan de hand van vijf pijlers (idee, inhoud, vorm, stijl en taal) zullen we bekijken welk soort columns er zijn, hoe je een goede column bedenkt en hoe je die ver­vol­gens op papier krijgt.
We staan stil bij de brain­storm, bij de ver­schil­len­de ver­schij­nings­vor­men en bij het taal­ge­bruik, en we proberen stijl­mid­de­len en tekst­soor­ten uit, zoals de dialoog, de brief en het betoog.
De cursus Columns bestaat uit meedenken, napraten en uiteraard veel schrijven. Het motto is: slijp je spits­von­dig­heid door het oppoetsen van stijl, taal en bon­dig­heid. Je krijgt een beknopte syllabus en je mag vier columns inleveren waarop de docent schrif­te­lij­ke feedback zal geven.

Wanneer?

Maan­dag­avond 9/9, 16/9, 23/9, 30/9 en 7/10.
Telkens van 19 tot 22 uur.

Bege­lei­ding

Maartje Luif

Prijs

332,75 euro, inclusief btw
Daarvoor krijg je schrif­te­lij­ke feedback op vier columns, een syllabus en 5 avonden mon­de­lin­ge theorie en bespre­kin­gen.

Niveau

• Beginners
• Beginners met ervaring
• Gevor­der­den

Locatie

Eén­meil­aan 150 in Leuven (Kessel‐Lo)
Op een kwar­tier­tje stappen van Station Leuven.

Meer infor­ma­tie en inschrij­ven

Stuur een mailtje naar maartje@heteilandneus.be en dan ontvang je een factuur. De cursus gaat door als er minimaal 4 inschrij­vin­gen zijn. Er kunnen maximaal 6 deel­ne­mers meedoen. Zodra je hebt betaald, ben je inge­schre­ven.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.