Stukjes in het wild

A little more infor­ma­ti­onthan you need to know

Weer twee stokjes naar mijn hoofd geslin­gerd gekregen. En wegens kersther­sens die niet in staat zijn normale stukjes te schrijven, neem ik die stokjes met beide handen aan. Het moeten bij de een vijf en bij de ander zes dingen zijn die u wellicht niet van mij weet.

Ik zat lang te dubben of ik zou vertellen over mijn lid­maat­schap van de Dolly Dots-fanclub, maar volgens mij wist u dat al. En ik had ook al eens opge­biecht dat ik vroeger brieven schreef aan het KNMI. Ik dacht zelfs dat ik al eens had toe­ge­ge­ven een lp van BZN in mijn bezit te hebben, maar de bewijzen kan ik nergens terug­vin­den. Niettemin blijft er zo natuur­lijk bijzonder weinig over.

Zodoende heb ik besloten er een heusch taboe­door­bre­kend stokje van te maken.

Zes dingen die u wellicht nog niet over mij wist.

1. Ik vind alcohol meestal vies, maar ik ben wel graag aan­ge­scho­ten. Zodoende drink ik ’t liefst alleen sterke drank, wegens een minimum aan inspan­ning en een maximum aan resultaat.

2. Tijdens mijn huwelijk heb ik wel eens gezegd dat ik eigenlijk alleen op vrouwen viel. Dat nam mijn toen­ma­li­ge echt­ge­noot mij niet in dank af.

3. Toen ik mij ooit eens op de plee aan een lijntje cocaïne waagde, probeerde de bevei­li­ging van het betref­fen­de café de deur open te breken.

4. Ik vind hasj het lekkerste genots­mid­del dat er is en ik ben niet van plan daar ooit anders over te gaan denken.

5. Als elfjarig meisje vroeg ik mij af of je cavia’s ook kon bevre­di­gen. Ik kwam er proef­on­der­vin­de­lijk achter dat dat niet eenvoudig was.

6. Het aantal seks­part­ners dat ik had, is in de verste verte niet meer op twee handen te tellen.

Maar verder ben ik heel braaf, nuchter en monogaam.

Wegens appor­teer­vrees geef ik stokjes sinds jaar en dag niet meer door. Wie ‘m wil mag ‘m hebben.

18 reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.