Stukjes in het wild

Nog een dui­zend­din­gen­din­ges

* Ik ben echt in shock over hoe mijn site eruit ziet op Internet Explorer 6.0. Dus iedereen met 6.0: als u een legale versie van windows op uw poek­joe­t­er heeft, download dan please, please, please versie 7 van de Micro­soft­web­si­te. Of instal­leer Firefox van Mozilla, nog beter. Doe het voor mij.

* Weet iemand hoe het liedje heet dat begint met: What makes men of What makes a man? En dan zingt een koortje: Woman. Het behoort tot hetzelfde genre als A man’s world van James Brown. En ik sluit zelfs niet uit dat het nummer ook uit­ge­voerd wordt door mr Brown. Verder komen er zinnetjes in voor als What makes men jealous of eachother? (Woman!) Wie o wie? Wat o wat?
#Update 02-01-2006: gevonden.

* Ik wil meer stukjes schrijven. Echte stukjes. Met mooie woorden en scherp­zin­ni­ge ideeën. Maar ik heb vakantie, dus dat stoppen we in een goed voornemen.

* Deze week ga ik de laatste demo-opnamen van Little White T‑shirt maken. Eindelijk weer zingen. Muziek. Nog geen stukjes (zie goed voornemen).

* En daarna begin ik iets in Leuven. Qua zingen. En muziek. Dus wie zin heeft…

* Echt, echt, echt: na de vakantie, na de opnamen en na samen met Yuri vrij zijn, volgen er weer echte stukjes. Leve de goede voor­ne­mens!

* Heeft u al op mijn kerstwens hieronder geklikt?

18 reacties

 • Lilimoen

  Oh, je bent er weer (een beetje) ;-)!
  *1: heb ik gedaan beste Zezunja, voor mezelf omdat ik me helemaal niet meer up to date voelde na te hebben gehoord over Firefox van Mozilla.
  *3 en 6: ik kijk er naar uit, hoewel ik blij wordt van je puntjes-stukjes hoor!
  *4: euhm, zin waarin? Om mee te zingen, om gitaar te spelen, om een dansje te doen op de ach­ter­grond, of kan ik me ook aanmelden als roadie???
  *7: tuurlijk!

 • Ruben

  Firefox all the way. Maar je had natuur­lijk wel even op IE6 moeten testen ;-)

  Dat liedje zegt me helemaal niets en een korte Google-tocht helpt me ook niet verder. Miss Mis moet zich er maar eens op werpen. Tenslotte is zij de expert.

 • Zezunja

  @ Ruben: Ik heb het láten testen, dat is veel chiquer. En ik hoorde dat het erg was. Maar dat het zó erg was.

  En ik heb me ook al ongans gegoogled op dat liedje. Dat levert niks op, terwijl het niet eens zo onbekend is. Wel oud.

  @ Kaat: Dat is fijn. Dank je.

 • Irene

  Wat een mooie kerstwens, die was mij in eerste instantie even ontgaan.
  Op mijn wens zul je even moeten wachten (is nieuw­jaars­wens).

 • Anoniem

  De song die je zoekt is van James Brown en heet Woman. Erg mooi.

  Ik heb pas nog wat live concerten van deze funk­ma­chi­ne op DVD zitten kijken, hij is (was onder­tus­sen) live feno­me­naal.

 • Ivo Victoria

  The Sore Bottom Boys wensen ook u een 2007 vol sex, geluk en een kilo afghaan van een goed jaar! Dus qua het keihard op briljante wijze het jaar inzetten kan dat tellen, me dunkt.

 • Zezunja

  Cees, maak je geen zorgen, jou vergeten we niet zomaar. Zodra we een drummer van vlees en bloed nodig hebben, mail ik je, maar dat zit er voorlopig niet in.
  Dit zijn opnamen van het duo Little White T‑shirt, incluis onze drum­mas­jien. Met demo-opnamen bedoel ik eigenlijk niets meer dan een auditief foto-album, zodat de liedjes niet verloren gaan.
  De liedjes die we hebben zo netjes mogelijk uit­ge­voerd op tape, voor het nage­slacht.
  Wel fijn iets van je te horen!

 • Cees

  Iemand anders misschien interesse in een werkeloze drummer van vlees en bloed.…. met goeie refe­ren­ties?

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.