Stukjes in het wild

De Huis­houd­week op Niet Lief: en we gaan nog niet naar huis…

* U kunt iets winnen! Jawel! Wij hebben een heusche prijs­vraag in het leven geroepen. Het is slechts een kwestie van 16 keu­kend­in­sig­heid­jes herkennen en hopla u heeft het prij­zen­pak­ket in de pocket. En ook als u ze niet alle 16 weet, maakt u kans op het pakket, dus laat u niet weer­hou­den door een paar hiaten in uw kennis van de din­sig­heid­jes des levens.

* En verder is de Huis­houd­week in alle opzichten een spij­bel­week van jewelste. Voor u, voor ons, voor iedereen. We krijgen berichten binnen van huwe­lij­ken die stranden doordat de Huis­houd­week te veel tijd opslorpt. We horen van Frommels die elke minuut refreshen (u begrijpt: we hebben een astro­no­mi­sche hoe­veel­heid pageviews) en van huizen waar men aan de meubels plakt, wegens geen tijd voor het huis­hou­den. Doe zo voort!

* Voor het overige zijn er mensen die helemaal los gaan op hun meest gegeerde apparaat. De Huis­houd­week inspi­reert. Dat zien wij graag.

* En ten slotte: ik schreef stukjes. Haha, dat had u niet verwacht hè? Over pronte man­nen­bil­len mijn lie­ve­lings­ap­pa­raat, over het bijna vergeten apparaat, en over De Neppizza Die Soms Nog Lekkerder Is Dan De Echte Pizza.
Zo.

2 reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.