Stukjes in het wild

Dinklump

* Een – hoewel lelijk vorm­ge­ge­ven – mooi kunst­pro­ject over angst bij de Volks­krant. Vul jouw gedachten over angst of bang zijn in en maak zodoende deel uit van het project. Vergeet niet de Neder­land­se gerust­stel­ling aan te klikken. Brabant rules, voor één keertje dan.

Angst (via Marina)

* Een nobel streven van een aantal weblog­gers van mijn voor­ma­li­ge thuis­ba­sis punt.nl: lopen voor pal­li­a­tie­ve zorg voor kan­ker­pa­ti­ën­ten. Van Parijs naar Rotterdam. Steun ze, namens mij, want ik heb geen nagel om aan hun kont te krabben.

Loggers lopen voor leven

* Echt te gekke foto’s, via Wenz.

Chema Madoz

6 reacties

 • Lilimoen

  Betreft foto’s bij Chema Madoz voel ik me momenteel het meest verbonden met de piano-foto, de koffer met zand, de ladder tegen de spiegel, het zand naast de boeken, het kaar­ten­huis van deuren en de trektang. Rara hoe zou dat komen. :-)

 • marina

  Er zijn vast veel mensen die door dit ‘kunstwerk’ over angst worden aan­ge­spoord om hun eigen definitie ervan te zoeken. Dat vind ik een goede zaak. (en bedankt dat je me hebt gelinkt)

 • Zezunja

  @ Frank: Ik heb er meer dan een gedaan, maar kan ze me niet allemaal her­in­ne­ren (en toch niet blond hè). Eentje weet ik nog. Angst wordt ver­oor­zaakt door het onbekende, zoals de dood.
  Simpel, maar mijns inziens erg waar.

  @ Lilimoen: Zal mij zo eens aan een fikse analyse zetten.

  @ Marina: Nee, jij bedankt. Voor de link.

 • bart

  Zeer inspi­re­rend, die foto’s. Het zijn zoiets als vlees­ge­wor­den fan­ta­sie­tjes. Je voelt de fotograaf op ideeën komen bij alle­daag­se dingen. En ver­vol­gens technisch perfect uit­ge­werkt. Doet me in de verte ook wel denken aan het werk van Magritte.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.