/ oktober 9, 2007/ Stukjes in het wild/ 6 comments

In het kader van pulp‐tv rules nog even een aanrader voor de Vlamingen onder ons (Neder­lan­ders kunnen Kanaalt­wee niet ontvangen): Topmodel. Dat is drie kwartier lang televisie van het niveau van de filmpjes hieronder. Niet te versmaden!

(trouwens: dit is de aller­eer­ste keer ooit dat ik een youtube‐filmpje plaats, noem mij ouderwets, noem me web 1.0, noem me wat je wilt) (deze filmpjes staan overigens al tijden in mijn you­tu­be­top­tien) (als je het tweede filmpje heb gezien, kun je nog hier klikken, speciaal voor Miss South Carolina gemaakt: hilarisch)

Share this Post

6 Comments

 1. Watch this: what is really going on…
  http://youtube.com/watch?v=yB8kgdvbVNg
  :-)

 2. vervolg op Miss South Carolina: zie http://youtube.com/watch?v=Bje-EH4-Jkk

  Dit vervolg mag er ook bij vind ik, ik vond het eerste filmpje over haar echt hilarisch, maar hier komt ze toch goed uit vind ik. Ze heeft de guts om fouten toe te geven en er toch voor te blijven gaan!

 3. @ Ann en Cockie: Ja, Cockie maakte het nog even iets erger en Ann maakt het weer goed. Vrede op aarde!
  Dank dat jullie me even op de hoogte houden van Miss Teen USA South Carolina derde runner up van de contest. ;)

 4. Wat een heerlijk begin van de dag!

 5. Oh oh, miss South Carolina, wat een gezwie­re­zwaai.… En weer een voor­oor­deel bevestigd!

 6. Je hebt me in ieder geval weer een tijdje bezig­ge­hou­den vandaag. Niet alleen met het bekijken van de filmpjes. Ik heb er ook nog zeker 20 minuten over gedaan om uit te zoeken waar ik de pre­sen­ta­tor van de show nou ook alweer van kende…

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>