Stukjes in het wild

Mijn rss‐feed doet het weer


Dankzij mijn onvol­pre­zen nerd doet mijn rss‐feed het eindelijk weer. Waar­schijn­lijk is‐ie maanden kaduuk geweest, dus het is de vraag of mijn rss‐lezers dit gaan zien; ik zou mij allang uit de reader hebben geflik­kerd namelijk. Maar goed, ik hoop dat men het doorheeft.
Dit was het wel weer, qua huis­hou­de­lij­ke mede­de­lin­gen.

19 reacties

 • i.

  ik per­soon­lijk vind het vreselijk dat zowel u als de uwe niet aan volledige feeds doen. het zorgt ervoor dat ik jullie site maar eens om de twee weken lees ofzo, aangezien ik moet door­klik­ken en dat is zo’n gedoe…
  ik heb het voor de hapklare, naar mij toe­ge­brach­te stukjes.

  En dan mis ik dus ont­lur­kings­week, bij­voor­beeld…

 • Yuri Maanzand

  @ i & qahwa: Door­klik­ken zo’n gedoe? Is dat niet een heel klein beetje lui? Ik denk trouwens dat heel wat website‐eigenaars best trots zijn op hun lay‐out en het visuele aspect van stukjes. Ik zou het per­soon­lijk zonde vinden als iedereen alleen maar in zijn fee­drea­der ging lezen, en al dat geknutsel voor niets zou zijn…

  Maar verder ben ik wel een lieve jongen, hoor.

 • Zezunja

  Dames rss‐lezers, hoewel Yuri ietwat onwel­wil­lend lijkt, ligt het nog wat ingwik­kel­der. Wij hebben lang gedacht dat WordPress die moge­lijk­heid niet gaf en sowieso elk stukje na een bepaald aantal tekens afbrak. Nu hebben we de optie gevonden waarmee je het hele stukje zichtbaar maakt. Ik overweeg om dat te doen. want hoewel ik het met Yuri eens ben, vind ik het toch plezierig als mensen alles lezen. Ik ben namelijk een watje en dol op lezers en lurkers.

 • Zezunja

  @ Allen bij wie de feed het nog wel deed: blij te horen.
  Niettemin kreeg ik er klachten over en in mijn eigen reader deed‐ie het ook al enige tijd niet meer.

 • Susan

  Wat betreft het door­klik­ken; met Yuri eens. Ik klik altijd door, domweg omdat de rss‐reader de opmaak veranderd van de geplaatste stukjes, en je dan dus niet eens weet of er misschien een witregel tussen twee zinnen had gemoeten. Om over die lay‐out nog maar te zwijgen!
  Rss‐reader is een soort vlaggetje dat zorgt dat ik niets mis.

 • Irene

  Ik heb geen rss problemen gezien, werkte prima. Ik ben met Yuri. Een heel stukje willen zien in de feeds, daar ga je toch zeker niet voor cateren. Daar maak je geen mooie lay out voor en extra dingetjes in de kantlijn en zo. Wie die mist door alleen de feeds te lezen doet het zichzelf aan. Geen mede­lij­den mee hebben, zeg ik.

 • i.

  Maar neen. Ge leest uw feeds ook offline somtijds, niet?

  En als ik tus­sen­door even snel een paar dingen lees, op een computer die niet de mijne is (wat in mijn geval zowat driekwart van de tijd is) dan klik ik niet door, maar blijf ik in bloglines…

 • Rosalie

  Ik heb sinds een week de rss‐reader ook maar weer van stal gehaald, het scheelt een hoop tijd als zo’n ding alle nieuwe logjes voor je verzamelt. Maar ook voor deze mede­de­ling van jouw kant deed je rss het hier ook al prima!

 • Ehm

  ehhmm… wat is een rss feeder en moet ik ook zoiets? Oh en dan out ik mij gelijk even als lurker, buiten de ont­lur­kings­week natuur­lijk, want dat is de rebel in mij. Probleem is alleen dat ik geen vaste naam heb. ik lurk pas kort, paar maanden ofzo.

 • Yuri Maanzand

  Danku! Als ik een meisje was geweest, dan hadden mijn ouders me Rita‐Sandra Smit genoemd. Dat feestje is gelukkig niet door­ge­gaan.

 • gewebkijk

  goed nieuws!
  bij mij deed de rss reader het namelijk ook niet meer met zezunja.nl
  en nadat ik wiste, en opnieuw invoerde, was je zelfs helemaal uit mijn lijstje verdwenen…
  en dat voelde heel bloot.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.