Stukjes in het wild

Tot zondag of zo

Dames en heren, ik moet alvorens een stukje te schrijven eerst even verwerken dat ik een blinkend witte haar van maar liefst vijf cen­ti­me­ter aantrof, op mijn eigen hoofd notabene. God straft meteen als je je dread­locks eruit sloopt. Ik heb hem op de kleefrand van een Post-it geplakt (nadat ik ‘m eruit had getrokken uiteraard), zodat ik ‘m later streng kan toe­spre­ken om ‘m ver­vol­gens ritueel te ver­bran­den. First things first. En schrik niet als dat stukje dat dan volgt óók weer over die haar gaat.

11 reacties

 • Frank

  @ Irene: nou, zou best wel levens­lang jong willen ogen!
  @ Zez: ach zolang men jou er nog niet van verdenkt zoals men mij verdenkt dat ik weer lang haar wil hebben alleen maar om mijn terug­gaan­de haargrens te verbergen, is er weinig reden tot onge­noe­gen.
  @ de meid die me ervan verdacht dat ik weer lang haar wilde hebben om mijn terug­gaan­de haargrens te camou­fle­ren: hoezo ‘terug­gaand’? Je weet helemaal niet waar mijn haargrens eertijds begon. Welnu, ze begon op mijn kruin en bevindt zich nu boven mijn wenk­brau­wen, trek uw conclusie!

 • soes

  Ik heb soms een pikzwarte of zelfs wel eens een bruinrode haar tussen mijn blonde haar. Volgens mij zijn dat gewoon haren die zich vergissen. :-)

 • Lilimoen

  @ Zezunja: hoe zit dat nu eigenlijk met uw haar? Die dreads, dat leek me wel wat,… dat korte kopje vond ik super. In het echt had je ineens bijna terug lang haar (ok ok, ik overdrijf een beetje, ik weet het). Tijd voor een nieuwe foto voor de stand van zaken?? Oh, en hoe is dat onderzoek afgelopen met uw poezen?

 • Zezunja

  Haha, terug lang haar, no way, was het maar waar!
  Het zit zo: mijn nagels en haren groeien waan­zin­nig snel. Ik weet niet van welk enzym of hormoon ik te veel heb, maar in elk geval dus van dát enzym of hormoon. Vandaar dat het zo snel alweer wat langer leek. En verder laat ik het maar groeien, want ik wil – hou je vast, more eighties kan het niet – krullen!
  En die foto: beloofd. Hold that thought. Kan even duren, want slechts 1 op de 46 foto’s is publi­ceer­baar. ;)

 • soes

  Ieieieh, je bedoelt permanent?? Yeg

  *soes houdt wijs­vin­gers gekruist voor zich*

  Brrrr.…

  Of bedoel je een beetje dreadlock-achtig permanent? Maar da’s weer niet eighties.
  Doe je dan ook pepermunt oorbellen en pumps aan?

 • Lilimoen

  Zezunja, als je ooit iets hip wil doen met je haar dan kan ik je een waan­zin­nig goed kapsalon aan­be­ve­len nl. Caffee Coiffee, Baron d’Ey­nat­ten­straat 6, 3000 Leuven.
  Tel. 016–58 52 02 Vraag naar Samira! ;-)
  P.S. Misschien kan ze Yuri overigens in dienst nemen.

 • endanik

  Dit logje had in de rubriek eufemisme geplaatst dienen te worden. Hoezo ”een witte haar”? Hier is toch gewoon sprake van een GRIJZE haar?
  Dat gezegd zijnde, lijkt er mij geen enkele reden tot paniek. Ik hou er wel van als de bui­ten­kant verraadt wat zich binnenin afspeelt…

 • Zezunja

  @ Lilmoen: dank voor de tip. Zodra mijn budget het toelaat, ga ik mij vast eens hip laten tooien.

  @ endanik: Mijn grijze haar is wit. Hoor.
  En denk je dat ik van binnen ook grijs ben? Gelukkig was ik toch al van plan te stoppen met roken.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.