Stukjes in het wild

Geachte passant, func­ti­o­neert het?

Lieve lezers, werkt het allemaal?
Draait mijn site ook op uw aftandse brow­ser­tje? Op uw met stoom aan­ge­dre­ven inter­net­ver­bin­ding?
Ziet u de plaatjes? Vallen er geen gekke gaten in de stukjes of in de zijbalk?
We hebben de webzijde namelijk in het Natuur­his­to­risch Museum op alle mogelijke fossiele surf­ap­pa­ra­ten uitgetest, maar er kan altijd een pro­bleem­pje zijn dat wij over het hoofd hebben gezien.
Bij deze wil ik ook de firma Vlugge Vingers, eveneens bekend als wijlen Yuri, cq. mijn Wee­der­helft bedanken. Hij staat doorgaans garant voor het bewaken van de tech­ni­sche bruik­baar­heid van mijn vorm­ge­ving en hij zet de puntjes op alledrie de i’s in ‘technische bruikbaarheid’.
Heeft u problemen? Meld dan het probleem en uw browser (plus ver­sie­num­mer) in het reac­tie­din­ges hieronder. Dankuwel.

8 reacties

 • Wenz

  Ziet er super uit, die Zezunja! No problemo’s, alleen com­pli­men­ten. Met dank aan de stapels gevonden oude tijd­schrif­ten zo te zien! :)

 • Zezunjezus (leuk aninfje?)

  Des­ge­vraagd zal ik twee punten aangeven van tech­ni­sche aard.
  1. de tekst van de reacties loopt in mijn beeld uit het beeld van jouw site. Snap je wat ik bedoel? (zou knap zijn want ik snap zelf amper wat ik daar opschreef)
  2. Je site wordt niet groot bij groot beeld, maar blijft de helft van het scherm vullen (wat weer ruimte biedt voor de tekst van de reacties om daar uit weg te vloeien).
  Ik zou je graag beeld­vul­lend willen hebben.

 • aniek

  idem als zezun­je­zus: in mozilla firefox 2.0.0.18 is je site helemaal niet scherm­vul­lend (iets meer dan de helft van het volledige scherm).

 • Soes

  Mooi!
  Ik hou wel van deze stijl.
  Maar inderdaad jammer dat hij stijf aan de lin­ker­kant blijft staan en niet gecen­treerd is.
  Met een 24″ scherm is er dan zoveel wit te zien.

  Maar verder: mes com­pli­ments!

 • Zezunja

  Eigenlijk was dat een bewuste keuze. Ik wilde dat ‘Dé Zezunja’ zoals het hier zou gaan heten, echt een per­so­na­li­ty­tijd­schrift zou lijken. En dus leek een ach­ter­grond als was het een oud tijd­schrift, me het beste. En tsja, een tijd­schrift heeft een rand.
  Nu twijfel ik een beetje of ik er goed aan gedaan heb…
  Maar wel bedankt voor de tus­sen­neu­sen­lip­se com­pli­ment­jes.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.