O ja

* Als de mensen die een neuscorrectie zoeken, leren dat er geen spatie moet tussen ‘neus’ en ‘correctie’, hoeven ze niet via Google door te klikken naar Het Eiland Neus alwaar wij veel corrigeren, maar geen neuzen.

* Is het normaal in België om ontdopte rauwe eieren eerst in een kommetje te gooien, alvorens ze te bakken?

* Ik ben soms stiekem blij dat ik slechts schulden heb bij Fortis en geen spaargeld of aandelen.

* Mijn lief is de kalmheid zelve, maar toen hij dacht dat ik langs die stilstaande auto ragde, deed hij ineens heel Belgisch hysterisch (Belgisch hysterisch is eigenlijk nog best kalm). Het was slechts de spiegel, en dat vond ik stiekem jammer, want die hummer was zo breed, dat-ie het verdiende dat er een kneus langs zou raggen.

* Dat kastje (zie het schimmige woord ‘productie’ onderaan) is nog niet af. Foto laat dus op zich wachten.

* Ik schaamde me toen ik per ongeluk had opgeschreven dat ik onlangs ‘de Britse versie van The Office’ had gezien en dat-ie tegenviel. ‘Nu denkt iedereen dat ik zo’n halvegare ben die dweept met de Amerikaanse versie’, piepte ik tegen mijn lief. Ik heb het in het stukje gewijzigd, maar de meeste bezoekers waren al geweest, het kwaad was al geschied. Dus even voor de goede orde: in 2005 zag ik de Britse versie en die vond ik fantastisch. Twee weken geleden zag ik een stukje van de Amerikaanse versie en daarover schreef ik dus: ‘…en hoewel die tegenviel, viel-ie toch mee.’ Goed, dan is dat rechtgezet.

* Michael Boogerd zei tijdens een van zijn commentaren bij de rit op de Alpe d’Heuz dat ‘dinge tegen dinge aangereden was’. Daar werd ik heel jolig van.

* Ik vind Café De Liefde per ongeluk een heel goed tv-programma. Daar heb ik geluk aan, want als het kut was, had ik mooi wel mijn naam eraan verbonden. Maar het is niet kut, het blijkt zelfs heel interessant. Allemaal kijken dus, die laatste twee afleveringen (woensdag rond kwart voor elf op Nederland 2). Voor al mijn columns over zoenen en onmin kunt u hier klikken. Voor de eerste vier uitzendingen hier.

* De opruiming gaat goed en gestaag. We hebben nu een hippiekamer met geile wijven aan de muur en een studio met piano, vier gitaren, de laptop, garageband en duizendeneen malle, kleine instrumentjes van chickenshake tot mondharp en van neusfluit tot pologo. Wij willen beiden die kamer annexeren.

* Er komt zo iemand in onze hippiekamer met geile wijven logeren. Het is een hetero-vrouw. Dikke pech.