29 reacties

 • Het Schoonste zusje

  Jep!
  Uiteraard!

  ’t maakt ons, lezers, water­ach­tig, en het houdt ons ‘komende’, op die manier is elk bezoek namelijk een beetje nieuw, anders is het telkens weer een teleur­stel­ling als er niks nieuws te lezen is.

  By the way, die ‘Zij­de­lings’ over dat accent staat er nu toch al lang, niet… ;-)

 • Joost Brummelkamp

  Ik heb mij kort (haha, kort) geleden erg vermaakt met een stukje dat bestond uit één woord. Gevolgd door duizend reacties, dat dan weer wel.

  Verder vind ik vooral dat je moet schrijven wat je schrijven wilt, los van wat wij nou zo precies allemaal willen. Maar daar hoef je je natuur­lijk niks van aan te trekken.

 • Lies

  Ik zag in mijn reader Zezunja (1) staan en ik dacht verrast en blij
  “O”
  En ik klikte en zag dat het dat maar was en zei toch een beetje teleur­ge­steld
  “O”
  Laat je daar vooral niet door beïn­vloe­den. Het blijft joúw blog. Maar ik moet wel toegeven dat die stilte bij jullie twee nog steeds pijn doet aan mijn ogen. Nog steeds aan het afkicken van de duizend, weet je wel…

 • Lies

  Oei. Stilte is relatief, sorry. Was even helemaal je wijvenweek-blogs vergeten. Ik had het die week namelijk te druk met zelf schrijven en tien­tal­len nieuwe blogs lezen, om jouw stukjes te onthouden.

  Enniewee, ik ben vóór kort als het alter­na­tief niets is. Go!

 • Soes

  Ligt er aan. Soms zijn one-liners geweldig. Maar soms is een leuke lange anekdoke ook erg leuk. Vooral als de punch line goed is.

 • Kaatje

  Als ik maar kan lezen vind ik het allemaal oke. Maar hoe gaat dat als je maar geen ‘punt’ kan vinden en alleen maar ‘komma’s’. Krijgen we dan halve stukjes? Anyway, zoals eerder gezegd, het is jou log en jij beslist! Tikkie, jij bent’m!

 • esther

  Hm, moeilijk. Steeds korte stukjes gaan mij per­soon­lijk ook irriteren op den duur, omdat het voelt alsof de persoon zich er snel vanaf maakt en geen zin heeft. Bij helemaal geen stukjes haak ik gewoon af. Hm, ben dus een fan van langere-stukjes-blogs, merk ik.
  De hamvraag is gewoon: wat doet jouzelf het meeste plezier? Af en toe een lang stuk, of vaak korte stukjes? Uit­ein­de­lijk is het belang­rijk­ste aan loggen dat je er zelf lol in hebt. En heb je uberhaupt nog wel zin en tijd om te loggen?

 • marc

  mmm hangt er een beetje van af, soms is een zoen goed. Vele zoenen af en toe is leuk, maar dan loop je na een tijd toch te smachten naar the real thing.
  Vele korte stukjes van de blogger wijzen op een beetje veel ego, en testen of er nog publiek is, zoals nu. Blijkt dus eens te meer dat er nog lezers zijn, die dan ook nog eens reageren. aaai, aaai, egootje.
  Antwoord op je vraag is dus: korte stukjes zijn ok, zoals in dit geval, dan zijn de reacties leuker om te lezen dan het stuk zelf. Maar meestal niet dus, het leukst zijn je stukjes waarin je je laat gaan in je gekke geïn­spi­reer­de gedach­ten­spron­ge­tjes.

 • Zezunja

  @ Het Schoonste Zusje: Ik was inderdaad nogal ontrouw aan die rubriek. Ik vrees dat ik het niet langer kan laten slabakken nu de aandacht erop gevestigd is.

  @ Esther: Beide doen mij plezier. Het was een vraag met meerdere ach­ter­gron­den, een daarvan was inderdaad mijn tijd­ge­brek, hoewel kort schrijven niet per se minder moeilijk/tijdrovend is, inte­gen­deel zou ik bijna zeggen. En zin heb ik gelukkig altijd wel.

  @ alle anderen: Ik dacht bij veel reacties: I’ll take that as a com­pli­ment. Dat u het even weet.

 • mir

  Dit is de 2e keer in korte tijd dat ik dezelfde vraag in gedachten had!

  Antwoord? Lang of kort maakt me niet zoveel uit (als ik kom lezen kom ik ook echt om te lezen) en zo moet je ook schrijven. Dus niet om er maar wat neer te zetten voor de ‘kijk­cij­fers’ toch?

 • Irene

  Kort is beter dan niets. Zo weten we tenminste dat Zezunja nog leeft en dat er morgen weer een stukje zal komen. :-)

 • Jadie

  Soms een gebrek aan inspratie… ik ben pas net begonnen met bloggen en heb nu al dat probleem haha.

  Ik moet zeggen dat je blog MIJ wel inspi­reert.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.