Stukjes in het wild

Welkom op mijn iden­ti­teits­cri­sis (2)

In november 2006 kondigde ik een iden­ti­teits­cri­sis (1) aan op mijn weblog. Ik was verhuisd naar België, naar een ander inter­net­do­mein, naar een andere plek in mijn hoofd en ik maakte u daarvan deel­ge­noot door flink te schuren, te schil­de­ren en te behangen. Mijn weblog werd groen, met kadertjes met ronde hoekjes, met veel ismen en tal van colorized foto’s.

De iden­ti­teits­cri­sis was voor even gesust, maar niet voor lang, want in 2007 gooide ik het interieur opnieuw volledig om, met een pro­mi­nen­te plek voor De Een en De Ander en een overdaad aan func­ti­o­neel wit.

En weer was dit medicijn maar net voldoende om mij een jaartje te kalmeren, want ik begon onlangs opnieuw met de bank te schuiven, de deur­pos­ten af te krabben en de gordijnen te wassen.

Deze keer heb ik wat risico genomen: ik heb het wit geskipt en ik heb mij in het keurslijf van ‘het ouder­wet­se’ gedrongen. Voordeel: alles is in delen weg te smijten. Dus met de nieuwe thema’s (het thema ‘zicht’ is een tijdelijk gegeven) kunnen er ook allerlei andere ele­ment­jes worden aangepast.

Afgelopen dinsdag bestond mijn weblog 5 jaar. Een goede reden om een nieuwe jurk te kopen, dunkt me.

5 reacties

 • Bart

  Mooi, deze opmaak. Fijn organisch en met rafel­rand­jes, zonder kake­fo­nisch te worden. Het extra kleurtje bruin geeft naast het groen meer dynamiek – dit is een van de aan­ge­naams­te tot nu toe. :-)

  (En ik móet natuur­lijk even let­ter­neu­ze­len: die variant op de Avenida – je kopletter zegmaar – komt een heel stuk mooier uit als ie een fractie meer let­ter­spa­tie heeft…)

  Geneuzel, zoals gezegd. ’t Is warm en mooi, Maartje (ah, goed om je bij de naam te kunnen noemen nu).

 • Zezunja

  De letter in de header bedoel je?
  Okee, ik zal dat ver­an­de­ren als ik een nieuw thema ga doen. Deze letter heet trouwens de Greetings. Hoe lullig kan een naam zijn.

  Omdat deze lay-out ’t drukst is tot nu toe, ben ik zelf wel een beetje onge­mak­ke­lijk erover. Maar mocht ik meer rust willen dan begin ik gewoon met deeltjes weg te smijten.

  En ook bedankt natuur­lijk.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.