Maartje in de media

Bil en blote kont

O, en toen was het dus pardoes gisteren op de radio. Ik kan u niet meer waar­schu­wen, vergeef me. Ik kan wel het mp3’tje plaatsen.
Dit is wat An Olaerts er in een mailtje over zei: ooh wat praat gij lekker vol hollands.
Dit is wat ik ervan denk: ik klink als Barry White, ik heb het woord ‘bil’, ‘blote kont’ en ‘Ivo Victoria’ gebruikt: is er allemaal uit­ge­knipt, en ik heb gelogen op de radio, want ik wil helemaal niet beroemd worden.
Kortom: 1. gelukkig luisteren maar weinig mensen ’s avonds naar de radio, 2. het zijn fat­soens­rak­kers bij StuBru, 3. zoveel uh zeggen is absoluut niet cool, 4. is ‘lekker vol Hollands’ een com­pli­ment? en 5. waar is mijn man gebleven? (die laatste is een goede kwisvraag – wie het goed heeft wint eeuwige roem en een kus van de kwis­mas­ter)Update: hierstaat een berichtje met het item én een foto van de blogger en de snel­tij­per on tour.

Update: de workshop begint pas om 13:15, dus de berichten ver­schij­nen pas vanaf 13:45 uur op http://schrijflegioen.wordpress.com. Excuses!

7 reacties

 • Susan

  Ha ja; Barry! Maar die klinkt mij altijd prettig in de oren, evenals dit interview.
  En je man? Die lacht aan het eind en gaat je helpen vragen hoe het moet, dat beroemd worden!
  Fijn! Veel plezier zaterdag!

 • Zezunja

  @ Susan: Hij zegt ook nog iets. Écht.
  En dank je wel. Ik ben zelf erg benieuwd hoe het gaat worden.

  @ Lilimoen: Hij heeft zelfs een fanclub opgericht. Mike, Choco en Sjeik El Moko zijn al lid, maar weigeren con­tri­bu­tie te betalen. Dus die worden bin­nen­kort geroyeerd.

  @ Berta: Ja, een beetje als Superman, in een tele­foon­cel, vlug het snel­typ­pak­je aan, een arm schuin in de lucht en hoppakee.

  @ Oker: Yes, make my day!

  @ Spek­vriend: Woehoe, nog iemand die het mooi vond!

  @ Ivo: Ja, je bent knip­ma­te­ri­aal. Ik kom morgen extra vroeg mijn bed uit om te horen of dat zo is.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.