Losse opdrachten

Het Schrijf­le­gi­oen rukt op

Jawel, zaterdag is het zover! Dan rukt de front­li­nie van het Schrijf­le­gi­oen op naar het STUK in Leuven. Van 10:30 tot 12:30 publi­ce­ren ruim vijftig Schrijf­dagdeel­ne­mers meer dan honderd stukjes over schrijven, lezen en gelezen worden. Onze sneltyper Wannes slaat bij elk stukje drie keer tegen zijn pet en tikt het tekstje ver­vol­gens razend­snel in op het gean­nexeer­de inter­net­do­mein dat u alhier kunt vinden.

Doe mee, lees mee, schrijf mee: val aan!
U kunt zich nog aan­slui­ten bij Het Schrijf­le­gi­oen door u in te schrijven voor de Schrijf­dag bij Creatief Schrijven. De Schrijf­dag biedt nog veel meer dan alleen power­blog­gen met de Maanzand/Zezunja-connection. U kunt u ook op sleeptouw laten nemen door An Olaerts, in het sijberse beter bekend als Tante Annie. U kunt aan de lippen hangen van Ivo Victoria, of aan die van Geertrui Daem en Annelies Verbeke. En u kunt schrijven. Een dag lang schrijven.

Maar u hoeft uw huis natuur­lijk niet uit te komen. Vanuit uw luie stoel kunt u alle wijze woorden van het Schrijf­le­gi­oen tot u nemen. Ga zaterdag rond een uur of elf naar schrijflegioen.wordpress.com en zie daar live de schrijf­sels ver­schij­nen. Of kijk aan het eind van de dag wat het resultaat is van onze strijd­lust.

Vanmiddag gaan de sneltyper en ik the word spreaden bij het cul­tuur­pro­gram­ma Mekka van Studio Brussel. Later deze week komt dat op de radio. Ik hou u op de hoogte.

Update: de workshop begint pas om 13:15, dus de berichten ver­schij­nen pas vanaf 13:45 uur. Excuses!

5 reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.