Stukjes in het wild

Living on the edge

In De Pers stond dit:
“Orga­ni­sa­ties als de NS, de ANWB of grote zie­ken­hui­zen als het AMC melden op vrijdag de 13e niet meer problemen of onge­val­len dan op andere dagen. Wel trouwen er ook in Nederland minder mensen dan op andere vrijdagen.

Maar wij gaan dit morgen gewoon weer proberen.

9 reacties

 • Drs. Johan Arendt Happolati

  Vandaag tweede poging, Vrouwe Zezunja!
  En ik wens U dan ook veel succes. Mogen wij straks een verslagje van U ver­wach­ten?
  Off-topic: gisteren zag ik op Canvas de dissectie van het album ‘Plastic Ono Band’ van John Lennon. Ik heb het indertijd niet bewust mee­ge­maakt, maar nu was ik erg teleur­ge­steld over het infan­tie­le, zweverige, pseudo-intellectuele gebrabbel van John Lennon en zijn omhoog­ge­val­len Yoko Ono. En het beate geglim­lach en gezwijmel van zijn toen­ma­li­ge entourage stond mij ook al niet aan: als hij ook maar een gitaars­naar aanraakte of een amechtige schreeuw liet, vielen ze al in katzwijm van bewon­de­ring. Was dit het resultaat van tien zestiger jaren? Na ongeveer 3/4 van het programma haakte ik af en begaf ik mij maar naar mijn nacht­le­ger: ik kon het niet meer aanzien. Wat een waar­de­lo­ze onzin sloegen al die gasten uit hun botten, zeg!?!
  Een groet,
  De Drs.
  P.S. Was U van plan om te trouwen met Dhr. Maanzand of hoe zit dat nu eigenlijk? Wat is finaal de bedoeling van uw demarche naar het stadhuis?

 • Soes

  Heer Happolati, fijn u weer eens te spreken!
  Zezunja is vast­be­slo­ten om op vrijdag de dertiende, en ik citeer: “in de wet­te­lij­ke samenwoon te worden verbonden” aan heer Maanzand.
  Is dat niet roman­tisch??

 • Zezunja

  Nope, ik ben nu defi­ni­tief bij­ge­lo­vig. Ik zal gauw verslag uit­bren­gen. Nu is er sprake van druk, druk, druk.
  Toch bedankt voor jullie goede vibes, het mag dan niet geholpen hebben: het doet toch goed!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.