Losse opdrachten

Workshop Power­we­blog­gen op de Schrijf­dag

Wat? Een worskhop Power­we­blog­gen op de Schrijf­dag van Creatief Schrijven in Leuven, deel­ne­mers schreven voor Het Schrijf­le­gi­oen.
Wanneer? Op 28 maart 2009.
Waar? De Schrijf­dag vond plaats in het Stuk in Leuven.
Wie waren er nog meer? Er waren duizend-en-een dingen te doen. Er was een interview met Annelies Verbeke, een debat met Ivo Victoria, een cursus Columns Schrijven door An Olaerts en lekkere broodjes van een cateraar.
Wat is in hemels­naam power­we­blog­gen? Dat is in minder dan twee uur een weblog voor en door schrij­vers vullen met vijftig Schrijf­dag­deel­ne­mers. Onder de bezie­len­de leiding van Maartje Luif als docent en Wannes Daemen als sneltyper werden de power­we­blog­gers aan­ge­spoord te schrijven, te schrijven en nog eens te schrijven. Onderweg leerden ze ook nog eens van alles over webloggen.
Waar kan ik meer over de Schrijf­dag vinden? Bij creatiefschrijven.be, op Studio Brussel, want die hebben ons geïn­ter­viewd, op Leven in Leuven, want daar schreef ik na afloop een stukje over de dag én natuur­lijk op het power­we­blog van Het Schrijf­le­gi­oen.

hier had het logo van het schrijflegioen moeten staan

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.