4 reacties

 • Drs. J. A. Happolati

  Vrouwe Zezunja,
  Ik vond het een won­der­lij­ke ervaring. U moet weten dat ik van de telefoon mijn beroep heb gemaakt (huh?) en dan heeft een mens vaak dezelfde cor­res­pon­den­ten aan de lijn en dan vraag je jezelf toch af hoe die ander er dan wel uitziet. Als je die persoon dan daad­wer­ke­lijk live ontmoet, valt dat dan dus soms heel erg hard tegen. Of mee. Kan ook.
  Nu heb ik iets met taal. Als ik dus blogs lees, dan weet ik natuur­lijk hoe de blog­be­heer­der schrijft, maar ik weet niet hoe hij of zij… klinkt.
  Ik vond het dus een won­der­lij­ke ervaring.
  Waarvoor dank.
  De Drs.

 • Dr. Peter

  Hey Maartje,
  Mind­ful­ness is eigenlijk een soort ver­wes­ter­ste vorm van zen, maar dan meer in het dage­lijk­se leven (en minder in een grot in een afgelegen berg in Japan).
  Niet dat ik daar zo mee bezig ben, hoor.
  Maar dat is het dus.
  Dus.

  En dus helemaal niet zo erg, vind ik.
  Beetje zen is tenslotte nooit weg .

 • Zezunja

  @ Hr. ‘ti: Ik vind het zelf ook niet zo fijn om de magie te verbreken, vooral omdat ik mezelf geenszins video­ge­niek vind. Maar: álles voor het boek. Zicht­baar­heid werkt dan toch beter dan onzicht­baar­heid.

  @ Dr. Peter: Het gaat me meer om de naam­ge­ving, de hypes, die vind ik goedkoop. The Secret, NLP cq. Tsjakkaa, Mind­ful­ness, ik vergeet er vast nog een paar.
  het denkbeeld spreekt me aan, maar dat het in een hype past staat me tegen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.