Stukjes in het wild

Welkom op mijn nieuwe website

Lieve mensen!

Welkom op mijn nieuwe website. Er is niet veel veranderd en tege­lij­ker­tijd is alles anders. Ik heb er hard aan gewerkt, maar het kan zijn dat er nog foutjes rondwaren die ik nog niet ben tegen­ge­ko­men. Het zou heel fijn zijn als jullie het zouden melden, als je iets geks ziet (hieronder in de reacties).

Omdat de helft van mijn stukjes op een ander adres te vinden waren en ik dat eigenlijk heel vervelend vind, ben ik begonnen met het handmatig over­zet­ten van alle stukjes tussen 2003 en 2006. Dat betekent dat het grote gat voor 2006 langzaam opgevuld wordt. Voorlopig probeer ik elke dag een stukje van tien, elf, of twaalf jaar geleden te plaatsen. Over drie jaar zou ik dan klaar moeten zijn. Halleluja!

Lees hier de stukjes van begin oktober 2005.

Voor de mensen die inge­schre­ven zijn op mijn e‑mailnieuwsbrief: laat even weten als je het vervelend vindt dat die oude stukjes ook een e‑mail-alert in gang zetten. Dan kijk ik of ik dat op kan lossen.

Hoewel ik steeds minder onbe­taal­de stukjes schrijf, ben ik wel van plan voortaan iets trouwer stukjes voor de geef te schrijven.Sommige mensen vroegen om een follow-up over Choco en dat ver­ma­le­dij­de luikje, en er zijn mensen die willen weten hoe het nu is met mijn plek om te blijven, acht maanden na de ver­hui­zing. Ik hoop die mensen bin­nen­kort te plezieren met de ver­volg­ver­ha­len. Maar we weten allemaal dat ik al vaker heb beloofd meer te gaan schrijven. [insert sad trombone]
Er waren ook mensen die het artikel in Volks­krant Magazine graag wilden lezen. Dat kan gelukkig al wel.

Bij het herzien van mijn website zag ik niet alleen een heleboel oude stukjes langs­ko­men, maar ook veel oude reacties. In totaal is er meer dan 30.000 keer gere­a­geerd op mijn stukjes en daar ben ik dankbaar voor. Zozeer dat ik durf te zeggen dat ik van jullie hou. Dat jullie dat even weten.

Liefs, Maartje

6 reacties

 • Janneke Luif

  Ga je die 30.000 reacties ook handmatig over­zet­ten?
  Gefe­li­ci­teerd met de nieuwe site! X

 • Arnoud Hugo

  Ziet er mooi uit hoor! Ik weet niet welk CMS je gebruikt (WordPress?), maar er zijn wel plugins of tooltjes om dingen te impor­te­ren. Vraag eens rond bij de mensen die daar verstand van hebben, scheelt een hoop werk.

 • Mevrouw H.

  Een mooie site, zal je zeker blijven bezoeken.
  Helaas moet ik zelf ook op zoek naar een nieuw domein, mijn weblog schijnt niets meer bij te kunnen. Maar ik hoef maar zo’n 200 stukjes over te zetten. Wens jou succes en hopelijk geen tennisarm vanwege het copy-pasten.

 • maartje

  @ Janneke: Nee, naar de reacties ga ik linken.

  @ Romina: [insert blaaskus]

  @ Arnoud: Good ol’ Rolandow kwam to the rescue.

  @ Esther: Don’t keep your hopes up too high! Haha.

  @ Mevrouw H en iedereen die me com­pli­men­teer­de: BEDANKT!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.