Stukjes in het wild

Wil je ook zelf­oog­sten?

Leu­ve­naars (en omge­vin­ge­naars) opgelet!

Mijn plan was om een ode aan de zelfoogst te schrijven, maar ik vind het eigenlijk veel ple­zie­ri­ger om me nog even over te geven aan mijn totale gebrek aan inspi­ra­tie. Gewoon lekker niet schrijven.

Maar … de geweldige plek waar ik en Wannes groente oogsten heeft nog plaats voor nieuwe oogsters, de tijd dringt en ik gun het jullie allemaal van harte.

Drie jaar geleden begonnen we ermee, en het is een van de fijnste nieu­wig­he­den van de afgelopen jaren. Het is heel fijn om op het veld te zijn, het is fijn om te weten dat je een bedrijfs­mo­del steunt waar de boer van kan leven, het is fijn om bedden vol bio­lo­gi­sche groente tot je beschik­king te hebben, het is fijn om zo ook aan de bio­di­ver­si­teit rond Leuven bij te dragen, het is fijn om je na verloop van tijd geen stadse sukkel meer te voelen, het is fijn om heel betaal­ba­re, bijzonder lekkere groente te eten, het is fijn om à volonté te plukken en te graven, en het is fijn dat onze boer weet wat lekker eten is.

Mocht je interesse hebben in zelf­oog­sten in de omgeving van Leuven, dan moet je er snel bij zijn. Aan­staan­de zondag (31 maart) om 10.00 uur is het infor­ma­tie­mo­ment. Kijk hier voor meer infor­ma­tie.

Mocht je vragen hebben: ik beant­woord ze graag.

Eén reactie

  • Saartje

    En als je niet graag echt zelf plukt maar wel wil CSA’en is er bij onze boerin Greet ook nog plaats: ww.legumenhofke.be

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.