Hoe begin ik met schrijven? Voor iedereen die al een boek af had willen hebben.

Hoe begin ik met schrijven?

De cursus Hoe begin ik met schrijven? helpt je om uit te vinden hoe je jouw schrijf­lust het beste kunt gebruiken. We gaan samen na of je het beste fictie of non-fictie kunt schrijven, we zoeken uit waarover je wilt schrijven en we lopen de omstan­dig­he­den langs: heb je voldoende tijd om te schrijven? Genoeg rust en ruimte? Hoe kun je die voor­waar­den creëren? Bovendien kijken we – uiteraard – naar het doel: wil je een boek publi­ce­ren? Een serie columns of artikelen? Of wil je vooral veel leren? In deze cursus maken we een begin­ne­tje, zodat je verder kunt met schrijven.

Wat mag je ver­wach­ten?

Om te beginnen krijg je een gratis syllabus over schrijven, de moge­lijk­he­den en schrijf­the­o­rie. Door nauw contact via e‑mail en een gesprek van een uur (online of in Leuven/Kessel-Lo) proberen we erachter te komen hoe jij het beste kunt beginnen met schrijven. Na het gesprek krijg je een op maat gesneden bege­lei­ding van twee uit­ge­brei­de lees­ver­sla­gen en twee kant­lijn­ses­sies. Met andere woorden: na het gesprek zijn er vier momenten waarop je mij je materiaal mag toesturen. Ik zorg dan voor de nodige tips & tricks zodat je vaart kunt maken. Op die manier help ik je niet alleen een begin te maken, maar geef ik ook per­soon­lij­ke feedback op je teksten en theorie die is toe­ge­spitst op jouw plannen.

Wat kost het?

Het star­ters­pak­ket Hoe begin ik met schrijven? kost 375 euro, inclusief btw (21%). Daarvoor krijg je:

  • 1 gratis syllabus
  • 1 gesprek (online of face-to-face in Kessel-Lo)
  • 2 lees­ver­sla­gen van minstens 3 pagina’s, met uit­ge­brei­de feedback en adviezen
  • 2 kant­lijn­ses­sies, met korte feedback en adviezen

De afgelopen jaren hielp ik tien­tal­len mensen om te beginnen met schrijven. In veel gevallen leidden die sessies tot mooie teksten en publi­ca­ties. Als je meer infor­ma­tie wilt over deze cursus, mail mij!

Andere schrijf­cur­sus­sen

Weet je al wat je wilt schrijven en heb je daarbij behoefte aan bege­lei­ding? Meld je dan aan voor een per­soon­lij­ke coaching. Hier vind je meer infor­ma­tie over de moge­lijk­he­den.