Nepotisme

?php get_links_list(‘order’); ?>

nog geen reacties

 • Drs. Johan Arendt Happolati

  Zo, Vrouwe Zezunja,
  Dat is een hele lijst. Ik heb de stellige indruk dat u daar bijna een volle dagtaak aan hebt, aan al dat geklik.
  Daar staan ook machtig veel namen tussen waar ik nog nooit van gehoord heb en waar ik dus zeker eens moet op bezoek komen.
  Dank voor de vele tips.

 • zezunja

  Kijk, hr ‘ti, DAAROM heb ik dus een rss-reader. Dan hoef je alleen die weblogs te lezen waar ook daad­wer­ke­lijk iets nieuws is ver­sche­nen.

 • zezunja

  Fijn. Het is toch altijd een risico, zo’n publie­ke­lij­ke ver­kla­ring. Ik kan me her­in­ne­ren dat ik op de lagere school zei dat Suzanne mijn beste vrien­din­n­tje was. Suzanne zei daarop dat Laura háár beste vrien­din­ne­tje was. Oei, dat deed pijn.

 • zezunja

  Ja big time!
  Maar ik zal voor je opkomen:
  Dames en heren, toen deze subpagina nog under con­struc­ti­on was, stond er ‘Link­lijs­ten suck!’. En zoals u ziet spreekt hr Ruben een aardig woordje over de grens. ;)

 • Gedicht

  Lang leve de zon­dag­mid­dag! ;-) Overigens, aangezien ik het nog niet eerder vermeld had: hij is erg mooi geworden, je nieuwe site. Uiteraard heb ik mijn RSS-feed direct aangepast *blikt enigszins hoog­har­tig richting drs. ‘ti*

 • Drs. Johan Arendt Happolati

  *Leest de reactie van Gedicht en slaat beschaamd de blik neer, want is er nog altijd niet in geslaagd dat ver­ma­le­dij­de RSS-gedoe onder de knie te krijgen.
  Is bovendien en dien­ten­ge­vol­ge een gebroken man*

 • endanik

  Veel te laat, ik geef het – met van schaamte teneer­ge­sla­gen ogen – toe. Maar toch… gelukkig weer eens zwart op wit dat ik in je ziels­ver­wan­ti­ge lijstje pas. Geluk is mijn deel!
  Veel te vroeg daar­en­te­gen is mijn wens voor een prachtig jaar voor jou en de jouwen, maar voor het geval dat.…

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.